| AlexOrian a întrebat:

Sunt Alex si:
-Am 12 aproape 13 ani si am 1, 40-1,45(inaltime)
-Si am vreo 40-45 kg
Si vreau sa stiu cand ma inalt?
-Fac karate de 6 ani
-Fac inot de 1 an
-Baschet de 2-3 luni de 2-3 ori pe saptamana...
Cand ma inalt?
Am observat ca de la karate am muschi la maini
Si de la inot am muschi la umeri foarte dezvoltati, deoarece la inot eu fac de performanta si polo si lucram cu umeri...
Ce face fiecare sport?
Si logic ca fundita... happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pefelie a răspuns:

Baietii cresc, se dezvolta din punct de vedere fizic pana pe la 20-21 de ani unii chiar mai tarziu. Nu exista un tipar altii abia pe la 24 de ani au ajuns la forma finala si corpul lor a ajuns la maturitate, fiecare corp are momentele lui lasate de la Dumnezeu. Continua sa te tii de sporturile pe care le faci si clar vei avea un corp dezvoltat frumos happy

Sper ca te-am ajutat!

4 răspunsuri:
| RapCatAlexx a răspuns:

Salut Alex fac si eu inot si de 3 ani din clasa 3 pina-n 6 si de la 1 40 la 1 67 ocupate serios de inot si de baschet daca vrei sa te inaltezi

| viotedy a răspuns:

Inotul si baschetul stimuleaza cresterea, depinde si de inaltimea parintilor si nu numai.

| Axel1234 a răspuns:

La karate muschi, innot si basketin crestere.

| amelicika a răspuns:

La basket e posibil sa te inalti.