| kilometru0 a întrebat:

Sunt amețit de 3 saptamâni, ma doare capul NON stop si am câteodată dureri de stomac.
Precizez ca fac sala de vreo 8 luni si nu am pățit nimic pana când intr-o seara când am plecat la sala mi sa făcut rău si eram super amețit(consum proteine, storm, aminoacizi, brutal Anadrol, vitamine)
Când am dar sa fac puțin efort una 2 ma amețea foarte tare.
Am ajuns acasa, mi-a fost foarte rău apoi de atunci pana acum la fel, dureri de cap toata ziua, amețit sunt încontinuu, dureri de scurta durata de burta.
Între Timp am făcut si niște analize, a ieșit totul bine doar ca sângele era puțin îngroșat si mi-a dat sa i-au pastile, am luat pastilele am lăsat si suplimente si la fel pățesc. Chiar nu stiu ce sa fac.
Acum m-a trimis la control la ochi si dupa la cap( mi-e foarte frica sa nu am ceva sa ma opereze) precizez ca nu ma doare capul doar intr-o zona.
Nu pot sta concentrat, nu pot face mai nimic la sala ca amețesc repede.
Chiar am nevoie de niște păreri bune.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| gyna201 a răspuns:

Probabil ai abuzat de acele prcarii..si ce-i prea mult strica...Consuma produse naturale...proteine poti gasi in ovaz in fructe de exemplu in banane sau in oua fierte.nu mai lua atatea medicamente ca si astea contin tot felul de prostii.Nu ai nimic mai mult ca sigur.E posibil sa te fi obosit un pic si cu sala. Daca mergi la sala ar fi ok sa-ti faci un control la inima Mai bine te-ai duce la un cardiolog

| alexandrualind a răspuns:

Am o idee:Sa te duci la medic sau spital!

| Peridava a răspuns:

Cind ai fost la medic ai spus de consumul acelor produse? Daca nu, e posibil sa nu-ti fi dat tratamentul corect.

| Tiger2 a răspuns:

Toate rahaturile alea care le bagi in tine teau terminat...
Mai omule cand faci sala faci o lista cu alimente la nutritionist si iei doar niste vitamine spciale avizate de ministerul sanatatii in dozele recomandate!
Toti papitoii vor sa fie Arnold Schwarzenegger in cateva zile si mai mult rau fac...