| GaBByzZuuuuuu a întrebat:

Buna TPU sunt baiat si am 17 ani jumate de vreo 8 luni mi-am provocat o acnee destul de naşpa pe fata din cauza la săpunuri si am fost la dermatolog am facut 5 luni tratament cu DUAC GEL si antibiotice TETRACILINA si DOXICILINA dupa acneea sa mai vindecat si am facut o pauză de o luna fara tratament astazi m-am dus din nou la dermatolog deoarece o inceput sa-mi apara din nou cosuri si mi-a dat ACNATAC GEL si Betatina si sper sa-mi treacă deoarece am avut grija am ținut regim alimentar, nu beau, nu fumez, nu am pus mâna pe fata, nu m-am bărbierit deoarece am barbă si daca ma făceam cu bigul le rupeam vreau câteva sfaturi e ok cum am procedat si daca as putea sa ma barbieresc cu bigul? DAU FUNDA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CsGO16 a răspuns:

Salut,si eu confrunt aceeasi problema cu acneea, iti recomand crema aloe vera la pret mai mic sau daca ai farmaice DM si acolo si incearca. incearca sa barbariesti cateodata