| MiSk a întrebat:

Sunt baiat si de ceva timp am o problema cu porii dilatati si excesul de sebum(pe frunte, barbie, in zonele nasului) si uneori mi se inroseste fata.As vrea sa imi cumpar de la Avon Setul "Minerale de la Marea Moarta pentru fata si parul tau" sau Marea Moarta in 3 pasi, care contine:

-Ser pentru fermitatea corpului:

*lasa pielea ferma si catifelata

*confera o senzatie placuta de catifelare

*formula bogata in vitamina A si E

-Gel pentru netezirea tenului:

*netezeste tenul si ii reda fermitate

*confera o senzatie placuta de hidratare

*ajuta tenul sa arate tanar si sanatos

-Masca de fata termala cu namol:

*curata in profunzime si hidrateaza pielea

*indeparteaza celulele moarte si excesul de sebum

*amelioreaza aspectul porilor dilatati

Va rog, imi puteti spune`ti daca merita sa mi`l i-au, adica daca e bun pentru mine si daca isi face efectul sau daca la-ti incercat? Ms!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexandra_6780 a răspuns:

Pai...eu am cumparat cateva produse pentru ingrijirea fetei de la Avon si nu am fost dezamagita...chiar si.au facut efectul big grin

Oricum eu zic ca ar fi mult mai indicat sa te duci la medicul de familie...el o sa te trimita la dermatolog...si de acolo e imposibil sa nu iesi lamurit in legatura cu problemele talewinking

Am fost si eu la dermatolog...nu e asa de raubatting eyelashes

0 răspunsuri: