anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt confuza și speriata, ieri mi-a venit "menstruația". Însă, mi-a venit în cantitati foarte foarte mici și de culoare maronie și un absorbant zilnic este suficient. Asa mi-a venit și data trecuta și a durat pana în 3 zile, la mine durează de obicei 4 zile/5. Cand fac o mișcare "cu mai mult efort" (dansat, alergat) mai curge ceva, dar nu foarte mult, la fel, cantități foarte mici. Țin sa menționez ca sunt în primul meu an de menstruație, aceasta începând în iulie 2018. A da, de obicei, cum este și acum, prezint dureri de burta nu puternice, ci doar suportabile, cum am de obicei. Poate fi ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| christine99 a răspuns:

E ceva normal sa existe infrecventa in primii ani, pana se ajusteaza toti hormonii/organismul e in faza cea mai puternica a cresterii.

1 răspuns: