| dannipredescu a întrebat:

Sunt Dani am 16 ani si vreau sa pun o intrebare urgenda! Eu am facut infectie la amigdale si am fost la spital si mi-au pus branula si trebuie sa merg in fiecare zi pana pe 5 Ianuarie. Azi mi-a loat sangele si gen urina, Eu nu stiu mai exact pentru ce se foloseste, Dar am vazut pe net ca daca fumezi cannabis poate sa gaseasca in sange sau la testul de urina. Eu nu-s consumator dar acum 5 zile am fost la ziua unui prieten si el a facut cinste cu un joint, Eu am loat doar 3 fumuri. Poate sa gaseasca in Sangele care mi la loat sau in Urina? Sau sa-mi spune-ti si pentru ce este acest test ca vam zia ca am facut infectie la amigdale. Dau Pin dar vreau sa stiu, daca poate gasi substanta in sange sau urina!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Stai linistit nu cred ca se vede la sange ceva de acum 5 zile 3 fumuri, te-as sfatui sa numai consumi marijuana pentru simplul fapt ca afecteaza in timp creierul atat tot happy

| GabiDumitrescu a răspuns:

Stai puiut calm, ca aia iti testeaza singele si urina specific pentru ce ai putea avea ca si infectie, nu stau sa iti faca teste de doping...