Buna!
In perioada pubertitatii e problema vesnica.
Incearca sa mananci controlat, multe fructe legume si pe cat posibil evita sinteticele si grasimile exagerate.Ai grija sa te speli bine pe fata seara.
In fiecare seara, fa-ti gomaj cu tarate de grau(umezeste fata, aplica, cu mana, taratele pe fata si freaca, usor, timp de 3-4 minute), dupa care, te vei limpezi cu apa calduta! Dupa tamponarea fetei cu prosop curat(sau de unica folosinta), aplica pe ten, zeama de lamaie(atentie, ustura!)! Dimineata, poti clati fata, tot cu apa calduta.
Nu stoarce cosurile!
Te pup!
Toți adolescenții au coșuri și puncte negre!
Vei scăpa de ele după 20 și ceva de ani.
Poți să mai folosești săpun, săpun cu sulf, ceai de mușețel și te ștergi cu vată sau cu hârtie igenică cu ceai de mușețel pe față etc.
Trebuie să mănânci multe : fructe, morcovi, legume și verzături ( salată, spanac, urzici, etc), +murături desărate.
Incearca Pudra de argila, o cutie e pana in 10 lei, folosind-o usuca cosurile si elimina roseata, de asemenea poti incearca crema cu saruri la plafar, sau : Du-te la magazin, cere pudra de scortisoara, amesteca o jumatate de lingurita mica cu miere si /sau cu lamaie, este buna la prevenirea si uscarea lor.
Sparge un ou si separa albusul de galbenus. Bate albsusul, apoi intinde-l pe fata, lasa-l sa actioneze timp de 20 de minute. Indeparteaza masca apoi cu apa. Albusul este bun la inchiderea poriilor si de a indeparta grasimile si impuritatile. Poti si cu lamaie tai o felie si da=te cu ea pe fata timp de 1 minut si stai asa 15 minute si dupa te speli pe fata.Bafta!
Salutare.
lămâia. taie o bucată mică, şi pune-o în diferitele locuri în care ai coşurile. las-o acolo 10 minute, şi repetă exerciţiul două săptămâni. este bună, crede-mă!
Succes!
Si eu am avut problema asta si pot sa spun ca inca o mai am. Iti dau un sfant nu te lua dupa nimeni sa iti dai cu fel si fel de creme etc. Ia frate o dinaia de galbenele ca eu asa am luat si in 2 saptamani nu mai aveam nimic.