| iulain13 a întrebat:

Sunt eficiente capsulele alea memoplus? Vreau sa ma pun pe invatat la scoala si de asta. Si apropo am 14 ani.Si am vazut undeva ca trebuie 16... Afecteaza la ceva? Nu-mi prea pasa dar sa stiu rolling on the floor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ashlee a răspuns:

Am incercat si eu MemoPlus in anii studentiei, dar pentru mine nu a fost tocmai ok. Am avut senzatia ca activase circulatia sangelui la nivelul creierului prea mult, astfel incat incepuse sa ma doara capul. Apoi, citind mai in detaliu prospectul, am vazut ca era indicat si pentru senilitate, probleme mai serioase de memorie, etc., deci probabil e cam puternic pentru (unii) tineri. Nici memoria nu era mai deosebita, asa ca l-am intrerupt complet. Puterea vointei de a invata ajuta mult, asa ca nu e musai sa iei suplimente.

| Girasole a răspuns:

Cel mai bine mergi la farmacie si cere informati despre medicament, au luat si copii mei si a fost eficient, bafta la invatat

| AdyTza73 a răspuns:

Nu te afecteaza cu nimic, din coincidenta si eu am tot 14 ani si eu am luat memoplus, nu mi s-a intamplat nimic si m-a ajutat!