| IIIx333III a întrebat:

Sunt extraordinar de ingrijorata!
Am urmatoarele lucruri, simptome daca vreti sa le numiti asa:
-am fost racita vreo 2 zile cu dureri de cap si ameteli
-am un aparat dentar, mobil, pe care il port doar noaptea, dar imi este imposibil sa mi-l pun in gura, deoarece am o durere foarte, foarte mare in partea de jos a maxilarului.
-de doua zile mi se misca maselele din partea dreapta, iar obrazul este putin umflat.
-nu pot manca foarte mult pentru ca ma doare maxilarul.
-imi miroase gura urat
-parul meu nu are nici un fel de stralucire, chiar daca il spal sau il coafez
-am stari de oboseala.

Ce pot avea? Este ceva grav? Vreau raspunsuri serioase, ofer funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JesterRO a răspuns:

Du-te la dentist repede pentru o consultatie, ca sa vada ce ai si sa te rezolve. De acolo pleaca toate problemele. Plus ca si stresul cauzeaza durerile de cap. E un cerc vicios.
Roaga pe cineva sa-ti faca un masaj la spate si la picioare, in special la talpi. Cam 50 de minute sau mai mult. Cineva care stie cat de cat. Daca nu are cine, poate fi mama sau tata, fratele/sora.

Parul poti sa-l ingrijesti cu masca de ulei de masline.
Sau ai aici ai de unde alege:
http://www.medicina-naturista.ro/......citor.html

Multa sanatate iti doresc! Si daca poti, alearga o tura de parc, te vei simti mai bine, garantez.

3 răspunsuri:
| Parker a răspuns:

Nu vad, sincer, nicio legatura intre simptomele de mai sus.
Du-te la medicul de familie si iti va da el o trimitere catre detinst sau catre o radiografiere a maxilarului.

| Orbithh a răspuns:

Pai nu tiai intrebat parinti sau pe cineva mai apropiat care ii spui tot nu stiu sigur daca e ceva rau sau nu eu doar ti-am dat un sfat... sper sa nu fie ceva grav si sa fie bine! Pa si multa sanatate din partea mea kiss

| Elenamiki a răspuns:

Nu ai nimic mergi la dentist vezi ce ai patit la dintii in rest parul mmm... poate se ingrasa si la mine a inceput sa mise ingrase de la vreme happy sau poate din cauza racelii