| maryangelll a întrebat:

Sunt fata si am 17 ani iar in urma unei pierderi in greutate de 34 kg (am ajuns de la 87 kg la 53 la inaltimea de 1.72-1.73m) am ramas cu pielea lasata(si cu vergeturi de asemenea) si nu stiu cum sa procedez sa scap de ea. Am inceput sa fac mult sport si sunt constienta ca nu o sa apara rezultatele peste noapte dar nu stiu daca asta este solutia pentru a scapa complet de pielea lasata. De asemenea nu stiu daca o operatie este recomandata la varsta mea si ce presupune aceasta. As ruga sa-mi raspunda persoane care se pricep in domeniu sau care au mai trecut prin asa ceva. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Felix65 a răspuns:

Cu siguranta,pentru ca esti foarte tanara, tesuturile isi vor reveni.Bea mult lichid ca sa iti hidratezi corect pielea si da,nu uita sportul! Bine ca ai reusit sa slabesti, nu le putem avea pe toate deodata.Ai rabdare, se rezolva si mai tarziu poti face si operatie estetica, dupa 20 de ani.

| IanSomerhalder a răspuns:

Hei pielea ta isi va reveni:*bea multa apa si da fa sport, dar spune-mi si mie cum ai slabit atata? pentru ca am si eu nevoiebig grin

| maryangelll explică (pentru IanSomerhalder):

Buna acum am vazut intrebarea ta. Pai sa stii ca nu ti-as recomanda sa aplici metoda mea pentru ca am slabit aceste kg in 4 luni jumate, aproape 5 cu tipica dieta a Nicoletei Luciu: supa de pui si compot de mere. Tptusi am facut si sport cat de cat dar nu m-a ajutat prea mult.

| maryangelll explică (pentru IanSomerhalder):

Buna acum am vazut intrebarea ta. Pai sa stii ca nu ti-as recomanda sa aplici metoda mea pentru ca am slabit aceste kg in 4 luni jumate, aproape 5 cu tipica dieta a Nicoletei Luciu: supa de pui si compot de mere. Tptusi am facut si sport cat de cat dar nu m-a prea ajutat fiindca am ramas cu vergeturi si altele.

| atac19 a răspuns:

Cum ai slabit atat?

| MariaDobr a răspuns:

Sincer nu stiu cum te-as putea ajuta
dar. cum ai slabit big grin?