| AdryAnda a întrebat:

sunt fata si am colacie pe burta de care vreau sa scap NEAPARAT! Va rog ajutati-ma! Cum pot sa scap de ei cat mai repede? fara sa ma coste bani (de exemplu pentru. nu stiu ce fel de mancare sau pentru sala. asta nu vreau). acasa am o masa de abdomene pe care o folosesc in fiecare zi dar nu merge.

ganditi-va ca sunt ca un patrat! nu am 90-60-90. am 90-90-90! va roooog mult mult de tot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

3 mese pe zi:neaparat mic dejun(lapte sau iaurt degresat cu cerealesa daca iti permiti fructe de padure,ceaiuri vrac, din fructe de padure,sunatoare tei),la pranz:gratar pui sau fiert cat podul palmei tare impreuna cu salate stropite cu zeama lamaie(salata verde+ceapa verde+castravete sau ridichi rosii,salata varza,rosii+castravete+ceapa,morcov+sfecla+telina radacina+mar, toate rase. Fara paine alba sau daca simti nevoia, o felie paine intermediara sau neagra cu tarate(mai bine pregateste in casa), supe legume pasate, ciorbe legume sau acrite cu bors nefiert.Seara peste gratar sau fiert cu legume(poti si la pranz). Fructe,seminte cate putine(floarea soarelui, dovleac, nuci, arahide, fistic)dar la 2 ore dupa cele 3 mese principaleFARA:bauturi carbogazoase,inghetata,prajeli,rantasuri,prajituri,ciocolata,ulei,unt,zahar, miere, fructe confiate... Miscare mai multe:gimnastica, abdomene, mers in pas vioi cel putin 30-50min pe zi.Lichider 1-2 l pe zi:apa plata, ceai.BEA CEAI VERDE, infuzie in apa aproape de clocotire, de doua ori pe zi cate 200g, dar NU SEARA(are cofeina).

6 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Evită grăsimile, prăjelile, dulciurile, băuturile acidulate cât şi mesele după ora 18. Mergi la sală dacă ai posibilitatea, fă cât mai mult sport, mergi şi la alergat seara.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca s-e eveti dulciurile si mai fa un pic de sport.Nu recomand operatile.

| InnocentSίn a răspuns:

Buna! Nu ai nevoie neparat de bani.winking Nu manca prajeli, dulciuri multe, fainoase.Incerca sa faci cateva exercitii acasa, pe care le faci la ora de sport si cel mai important nu manca seara, tarziu.
Bafta! kiss

| mindcontrol a răspuns:

Carbohidratii se depun in zona respectiva. Incerca sa reduci/ elimini pentru o perioada consumul si sa nu-i combini prea mult cu grasimi (in special cu cele de origine animala). Caut ape net alimente cu calorii negative.

| AdryAnda explică:

Mersi mult tuturor! nu fac discriminari... el a avut cel mai lung raspuns si am zis sa-i dau funda pentru efort... :*