| SelmaJhoanna a întrebat:

Sunt foarte speriata am nevoie de ajutor.
Mamei mele i-a iesit ca un fel de bubă jos la sân, este foarte roșie sper mov si ii curge puroi din ea dar spune ca nu o doare dar este umflata, i-am spus sa se ducă la doctor dar nu vrea ma rog de ea mereu! Cam de 3 saptamâni este asa, dar pe zi ce trece mai rau!
Are 38 de ani.

Ce poate fii?
Cum o pot convinge sa mearga la doctor, nu stiu ce pot face sunt mereu stresată si plang într-una?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

De ce te uiţi la sânii mamei tale?!

| anamariapipescupitiic a răspuns:

Pai in primul rand cauta pastile pe baza eco pe net, da comanda fara sa stie ea. Dar cumpara pastile efervescente sau ceva de genul ca sa poti sa i le pui in apa sau mancare daca nu vrea sa le inghita. Daca nu e bun planul asta, vb cu ea in fiecare zi despre cauzele care pot aparea daca nu se tratează. Sau daca tatal tau este,, seful" in casa, spune-i lui despre toata povestea asta si poate o sa vb cu mama ta si o sa o convinga. Încearcă tot ce ti am spus. Te pup si mult succes.

| mariaangh a răspuns:

Poate e un furunc. Informeaza-te despre el pe net. Dispare aplicand de 2 ori pe zi vata cu rivanol sau apa oxigenata. Sper ca te ajut. Dar cel mai bine e sa mearga la doctor sa nu fie ceva mai grav. Informeaza-te inainte sa ii spui mamri tale despre ce ar putea fi. Funda?

| Doctorfishadi a răspuns:

Salut!
Cred ca te temi de cancer la san.Slabe sanse din descriere.Acela apare ca noduli, adica ii simti la palpare.Ce zici tu poate fi un furunc, nu iti face griji, o sa treaca.Ar fi bine si o vizita macar la medicul de familie. Daca refuza sa mearga la medic, spune-i macar sa mearga pentru tine daca ea nu este ingrijorata.Nu cred ca 30 de minute pierdute la medic omoara pe cineva.
Te salut,
Adrian!