Cam 5 zile nu te da cu nimic, apoi mergi la un laborator de analize si cere sa ti se faca o cultura secretie linguala+cultura fungi linguala. Nu ai cum sa stii ca ai o ciuperca fara aceste investigatii. Important e sa stii ce ciuperca este, daca este sa se faca fungigrama care arata la ce antibiotice cedeaza acesta ciuperca. Nu e de ajuns sa te dai doar local si oricum tratamentul pe care l-ai urmat este foarte slab. Amelioreaza dar nu vindeca. Ciuperca trebuie distrusa cu antibiotice puternice la care ea este sensibila.
Despre ciuperci eu stiu ca trebuie un tratament indelungat. Nu te juca, astea nu trec cu bicarbonat si glicerina si mai mult se pot raspandi peste tot. Fiind pe limba, cred ca ai luat-o de la cineva, asa ca si acel cineva trebuie sa faca tratament sau sa nu mai ai contact cu persoana.Mergi neaparat la medic, eu stiu unul foarte bun la Spitalul Militar -Aeronautica. Comandant Macri se numeste, e dermatolog si el rezolva cu succes de toate. Stiu ca se poate merge si cu trimitere. Da si tu un telefon si nu mai astepta, deja 3 luni e prea mult.