| roxx_5565 a întrebat:

Sunt ingrijorata in legatura cu menstruatia meacryingcrying

Mia venit prima oara acum un an si putin si de atunci nu a mai curs nimic, rareori gaseam p chilot chestie din aia alba si putin rosuthinking

Anul asta cand faceam un an mi-a venit din nou

Pe 10 mi-a venit anul trecut dar si luna in care faceam un an tot pe 10

Imi curge ceva alb, azi nu prea am mai gasit dar in zilele trecute foloseam protej-slipuri;

suntem in 13, Si mie nu mi-a venit

ce pot face?

e normal

sau cecrying

Sunt ff ingrjorata

dau funda; x

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal, nu te ingrijora. La inceput menstrele pot sa nu aiba nici o logica fara ca asta sa fie periculos.

4 răspunsuri:
| maftei a răspuns:

An primul rand te-ai dus la dr sa scapi de dubii ca nu ai nici o infectie? Si sincer trebuie sa ai an fiecare luna ca altfel daca ati antarzie e ceva an neregula excluzand sarcina.Parerea mea du-te la ginecolog si fa o consultaie cu tot cu analize si ecografie

| lupuldemare a răspuns:

Nu e normal da nu fii a ngrijorata ca nu e grav scurgerile sunt fregvente la pubertate. ai 14 ani? antreaba pe mama ta sau un medic. daca nu vb cu mine ca ati spun eu

| lupuldemare a răspuns:

Roxi ce ai tu se cheama scurgeri vaginale adica un lichid alb galbui pe chilot care miroase naspa. ti-am zis ca nu e grav e normal la varsta ta nu te duce la medic spalate bine la pasarica cu sapun si ia-ti chiloti curati in fiecare zi si o sa treaca crede-ma. si prietena mea are la fel ca tine

| lupuldemare a răspuns:

Roxi da-mi un msg si zii ce ai facut