| AlisaRoxana a întrebat:

Sunt insarcinata in 6 saptamani si acum 8 luni am nascut prin cezariana as dori sa stiu care sunt riscurile daca aleg sa pastrez sarcina.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Nu prea se inghesuie nimeni sa iti raspunda, asta pentru ca o asemenea intrebare nu e de pus pe acest site, mergi la medicul ginecolog si discuta cu el, este singurul in masura sa te lamureasca intr-o asemenea problema delicata

caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
din cate stiu, dupa cezariana, abia dupa 2 ani ai voie sa mai dai nastere, dar nu e cazul sa ma crezi pe mine si sa ceri parerea unui medic ginecolog..sa iti traiasca ingerasul si sa va bucurati de el
Craciun fericit:)
http://www.qbebe.ro/sarcina/despre_sarcina/sarcina_dupa_cezariana

| giony54 a răspuns:

Nu este nici un risc daca s-a inchis rana, dar te cam grabesti.Este bine sa mergi si la medicul tau.

| bombarara a răspuns:

Si parerea mea e ca te-ai cam grabit.