Buna
Si o sarcina usoara sa ai
Din pacate nu sunt remedii pentru asa ceva, incearca sa bei un pic de apa cu zahar, asa am patit eu la prima nastere si ma ametit mama ca imi trece pana am nascut la inceput de sarcina imi zicea ca asa e in prima luna, apoi a trecut o vreme si o intreb:
Mama, da nu mai trec arsurile astea? ba da mama o sa treaca, dar pana ii creste parul, dupa o perioada iar o intreb, bre, cand se termina cu arsurile asta ca nu pot manca nimic, ei mama, pana misca, si pe urma gata, a miscat si ingerasul, dar pauza, arsuri la greu, acum ce trebuie sa ii mai creasca sa nu mai am arsuri?, ei o sa aiba par mult, si tot asa ma ametit pana am nascut si uite asa am trecut peste toate de dragul ingerasilor.
Fa miscare si stai la aer curat, asta e, astea sunt sacrificiile pe care le face o mama.
O seara buna sa ai
Am avut o prietena care avea aceleasi simptome, se cheama sarcina toxica, nu stiu de ce. Cert este ca a scapat de aceste probleme abia prin luna a 5-a, au trecut de la sine, fara interventie mediacala sau medicamentoasa.Totusi ar trebui sa asculti si un sfat medical
Vlalslsl întreabă: