Cand esti in travaliu, nu dormi!---gemi, tipi, urlii sau, poate, iti injuri consortul(daca nefericitul e prin preajma!)
Maternitatile private permit sa ai insotitor fara a plati in plus --- trebuie doar sa ceri.
Da.Se poate la spital privat. Daca ai si bani.Dar mai ai destul pana iti vine sorocul.Si cat crezi ca vei sta internata? Prea mult, nu. Fereasca D-zeu de complicatii.
Da, la spitalele private, cel putin in Bucuresti, ai si optiunea asta. Evident ca platesti, adica este o camera speciala, unde mai este un pat pentru insotitor si tariful este diferit. Preturile sunt foarte mari asa ca intereseaza-te la spitale cel mai bine, sa vezi ce optiuni si ce tarife sunt. Chestia e ca la spitalele private aproape ca ai asistenta ta, sunt multe, sunt foarte amabile si dragute, foarte atente si grijulii, iar sotul tau poate sta toata ziua cu tine pina seara tarziu la tine si poate reveni dimineata devreme, deci nu ar fi chiar indispensabila prezenta sotului peste noapte Sarcina usoara, sa fiti sanatosi!
In spitalele particulare sigur se poate, pentru ca vei avea propria ta rezerva. Iar cu bani se poate orice. Singura chestie este ca si sotul tau sa fie imbracat in halat steril pentru a nu aduce microbi din exterior in salon, pentru siguranta copilului vostru. Eu am asistat si la nastere, tinand sotia de mana...deci se poate.
Multumesc. Ati putut si dormi cu ea in rezerva? Care era tariful aproximativ?
De dormit nu am dormit, iar toata nasterea a costat 1000 de euro
Desigur! Mai ales daca este spital privat . Cu bani, se poate face orice, corect?