anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt insarcinata in luna a 5-a si vreau sa nasc la un spital privat, dar vreau neaparat sa dorm cu sotul meu pentru ca altfel chiar nu pot sunt foarte sensibila si mai ales atunci voi avea nevoie de el. Credeti ca daca platesc ma va lasa sa dorm in salon cu el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Cand esti in travaliu, nu dormi!---gemi, tipi, urlii sau, poate, iti injuri consortul(daca nefericitul e prin preajma!)
Maternitatile private permit sa ai insotitor fara a plati in plus --- trebuie doar sa ceri.

| darrio2007 a răspuns:

Da.Se poate la spital privat. Daca ai si bani.Dar mai ai destul pana iti vine sorocul.Si cat crezi ca vei sta internata? Prea mult, nu. Fereasca D-zeu de complicatii.

| mona a răspuns:

La privat se poate orice daca platesti

| mixxjim a răspuns:

Da, la spitalele private, cel putin in Bucuresti, ai si optiunea asta. Evident ca platesti, adica este o camera speciala, unde mai este un pat pentru insotitor si tariful este diferit. Preturile sunt foarte mari asa ca intereseaza-te la spitale cel mai bine, sa vezi ce optiuni si ce tarife sunt. Chestia e ca la spitalele private aproape ca ai asistenta ta, sunt multe, sunt foarte amabile si dragute, foarte atente si grijulii, iar sotul tau poate sta toata ziua cu tine pina seara tarziu la tine si poate reveni dimineata devreme, deci nu ar fi chiar indispensabila prezenta sotului peste noapte happy Sarcina usoara, sa fiti sanatosi!

| CasaSiDesign a răspuns:

In spitalele particulare sigur se poate, pentru ca vei avea propria ta rezerva. Iar cu bani se poate orice. Singura chestie este ca si sotul tau sa fie imbracat in halat steril pentru a nu aduce microbi din exterior in salon, pentru siguranta copilului vostru. Eu am asistat si la nastere, tinand sotia de mana...deci se poate.

| Ellaabcd a răspuns (pentru CasaSiDesign):

Multumesc. Ati putut si dormi cu ea in rezerva? Care era tariful aproximativ?

| CasaSiDesign a răspuns (pentru Ellaabcd):

De dormit nu am dormit, iar toata nasterea a costat 1000 de euro

| Aria1Devraux a răspuns:

Desigur! Mai ales daca este spital privat big grin. Cu bani, se poate face orice, corect?