| Mirris a întrebat:

Buna tpu.Sunt insarcinata in luna a 7 si tot am cautat spitale/clinici ce au incheiat contracte cu CNAS pentru analizele standard gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie si toate ma amana de la o luna la alta.Stiti voi cumva vreun spital sau clinica in care se fac aceste analize si daca da lasati-mi un nr.de contact.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Incearca la Sante, nu stiu cum e in Galati insa eu in Mures am gasit mereu fonduri la ei, si e si inceput de luna, asa ca sunt sanse mari, in plus ei nu fac programari pentru peste 2-3 luni, fac doar pentru luna curenta si pe baza trimiterii, asa ca nu poate lumea sa isi "rezerve" fonduri pentru oricand vor ei. Poti sa si suni prima data sa intrebi daca mai au fonduri pentru analize. Ai la fiecare filiala si numar de telefon, poti sa incerci la oricare si eventual daca iti spun ca nu au sa intrebi daca la alt laborator din oras au.
http://www.clinica-sante.ro/filiale/galati/
Sanatate.

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Du-te la urgență si faci analize gratuite, gravidele si persoanele cu handicap au prioritate. Casa de sanatate nu are bani, de aceea esti amînata de la o lună la alta, nu sunt fonduri, numai sta sa astepti, nu ai ce. Ori le faci contracost analizele, este mai importanta sanatatea ta si a bebelusului decat sa tot amîni de la o lună la alta vizita la medic. Sa te ajute sotul tau tatal copilului sa dea bani sa faci analizele.

| CuriousStuff a răspuns:

Din pacate o sa te tot amane pana au fonduri, intreaba-ti medicul de familie, e posibil sa aiba niste cunostinte care sa fii pastrat niste fonduri sau sa stie un laborator de analize care mai are. Analizele sunt gratuite atata timp cat exista fonduri, cand nu mai exista nu ai ce face, nu e vina nimanui (poate a guvernului). Si nu ne-ai zis de unde esti. Ca degeaba iti dau eu laborator din Targu Mures daca tu esti din Bucuresti.

| Mirris explică (pentru CuriousStuff):

Am uitat sa mentionez.Sunt din Galati

Multumesc.Am sa sun la ei

Iti multumesc ca mai ajutat.Am fost la clinica Sante Galati si am mai gasit locuri disponibile(si pentru mine si pentru inca o rude de a mea tot in aceeasi situatie ca si mine), am facut programare pentru luna urmatoare.

| CuriousStuff a răspuns (pentru Mirris):

Cu drag, pacat ca doar pentru luna urmatoare, ciudat ca nu au avut si pentru luna asta avand in vedere ca e chiar inceput de luna, insa bine si atunci. Sa revii sa ne spui si ca ti-au iesit analizele perfecte. happy
Multa sanatate.

Si multumesc ca ai revenit cu un raspuns sa-mi spui ca sfatul meu chiar ti-a fost de folos, chiar mi-ai imbunatatit ziua.

Am sa revin sper eu cu vesti bune si sper sa nu nasc pana imi scot analizele deoarece data probabila a nasterii e in jur de 8-9 iulie

laughing Oricum ar fi, sa vii cu vesti bune. Fetita, baietel?

Asa am sa fac.E baietel

Nastere usoara sa ai, si sper sa revii cu vesti bune.

Multumesc frumos

Incearca la Sante, nu stiu cum e in Galati insa eu in Mures am gasit mereu fonduri la ei, si e si inceput de luna, asa ca sunt sanse mari, in plus ei nu fac programari pentru peste 2-3 luni, fac doar pentru luna curenta si pe baza trimiterii, asa ca nu poate lumea sa isi "rezerve" fonduri pentru oricand vor ei. Poti sa si suni prima data sa intrebi daca mai au fonduri pentru analize. Ai la fiecare filiala si numar de telefon, poti sa incerci la oricare si eventual daca iti spun ca nu au sa intrebi daca la alt laborator din oras au.
http://www.clinica-sante.ro/filiale/galati/
Sanatate.

| chioscuta a răspuns:

Maternitatea Giulesti.