| hiphopgirl a întrebat:

Buna TPU.Sunt intr-o situatie delicata. Bunica mea e din ce in ce mai bolnava are diabet tip 2 face insulina am aflat ca are si cu inima are cu oasele mai are o boala dar nu prea imi amintesc cum se numea mama mi-a spus ca nu i va mai duce mult nu vreau sa o pierd am multe amintiri cu ea tot pe la doctori e ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Bună! Şi eu am pierdut-o pe bunica acum doi ani, îmi era ca o mamă. Chestia e că nu prea ai ce face, dacă doctorii nu au ce să îi facă, ce să faci tu? Ajungem toţi la o vârstă din păcate, tuturor ne vine ceasul.Eu îţi recomand, atâta timp cât mai trăieşte, să te porţi frumos cu ea, să îi arăţi cât de mult ţii la ea.O vei face fericită. Sănătate vă doresc!

| Empathizer a răspuns:

Daca la diabet de tip 2 a ajuns sa faca insulina, inseamna ca e un diabet avansat, cu complicatii. E posibil sa se apropie de faza terminala, mai cu seama ca spui ca are si alte boli serioase.

Incearca sa-i inveselesti ultimele zile, dar pregateste-te pentru ce poate fi mai rau. E in firea lucrurilor ca batranii sa ne paraseasca odata si odata...

| FlAiser a răspuns:

Nu ai ce face asta e viata gandeste-te ca daca (nu imi place sa folosesc cuvantul asta) va muri nu va mai suferi si gandeste-te ca va fi langa tine chiar daca tu nu o mai vezi.

| sweetgirl68 a răspuns:

Pentru a te mai linisti roaga-te si ai credinta ca se va face bine si nici odata nu uita ca speranta moare ultima