| Maria030797 a întrebat:

TPU!
Sunt intr-o situatie disperata! Azi am fost cu prietenul meu cu scuterul si a intrat intr-o groapa. Cand a dat in groapa casca a sarit cumva si apoi m-am lovit tare la cap cand a revenit, intelegeti voi. Mi-e foarte frica, ma doare tare, ar fi pericol sa fi facut hemoragie interna? Asa a murit bunicul meu si imi e frica. Va rog raspundeti serios.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Orice lovitura care se situeaza in zona cutiei craniene trebuie investigata. In cel mai bun caz, nu te afecteaza cu nimic sau iti produce o sensibilitate cutanata(cum de altfel, ai), dar pentru a exclude o eventuala complicatie tardiva este de preferat sa apelezi la un consult neurologic.Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ar fi indicat sa mergi la urgenta acolo o sa iti faca pe loc mai multe investigatii.

| nico097 a răspuns:

Daca te doare mergi la doctor urgent nu sta asa se poate intampla orice mai ales ca ai avut un caz in familie.Multa sanatate.

| Maria030797 explică (pentru nico097):

Dar se poate intampla sa mi se para ca ma doare doar de frica sa nu am ceva? Daca nu ma gandesc nu simt durerea...Si nu vreau sa imi ingrijorez parintii. Off ce frica imi esad

| nico097 a răspuns (pentru Maria030797):

Nu conteaza fa-ti un control pentru orice eventualitate probabil sa te doara doar cand te gandesti oare ce ceva grav? si tot asa dar mergi la doctor totusi.

| Andrei095gmr a răspuns:

Du-te la un medic

| IoanaMeow a răspuns:

Du-te la un medic. El cunoaste mai bine decat noi. Iti urez succes.