| alinnzz a întrebat:

Sunt nou pe aici asa ca trec direct la subiect.De vreo doua luni am inceput sa am niste probleme de sanatate,aceste probleme sunt la inima,bate prea repde. Am ajuns de multe ori la urgente,am facut o gramada de ekg uri,toate normale,doar ca mi s-a spus ca am ceva simtom cardiac hiperkinetic s i tachicardie sinusala,din cate am inteles astea nu ar fi o problema grava, dar ceea ce ma sperie pe mine este o analiza a CKMB care era crescuta, iar dinn cate am intels aceasta analiza indica daca am facut infarct, valoarea era 27 dar doctorul a zis ca totul este in regula, dar eu tot nu pot sta linistit, Mentionez ca am 16ani, 183 inaltime si 70 kg,
Am tot timpul in mine o frica sa nu fac infarct,mai mentionez ca si fumez, cine ma poate lamuri Ce problema am

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Anonim9988 a răspuns:

Ar trebui sa mergi cu rezultatele analizelor la mai multi medici.

| alinnzz explică:

Am mers.toti au spus ca nu am nimic la inima,totul ii de la stres, chestia ii ca ma doare cateodata si pieptul,si mana stanga, si am mers la spital atunci cand ma durea, si mi-au spus ca nu ii de la inima, ci de la spate, am uitat sa mentionez ca am si cofoza (putina cocoasa) laughing)

| LalaPupici a răspuns:

Nu știu ce sa spun, însă iti recomand sa te lasi de fumat. Dacă te doare pieptul e posibil sa fie de la plămâni. Lasa-te de fumat!