| anna_6459 a întrebat:

Buna TPU.Sunt noua pe aici...in fine, sa trec direct la subiecthee hee. Problema mea este ca am conjunctivita.Am fost la oftalmolog si mi-a recomandat anumite picaturi, dar deocamdata nu se observa nici o imbunatatire, ca sa zic asa.In cat timp se vindeca conjunctivita? Am citit pe net, ca uneori se vindeca in 6-9 luni.In afara faptului asta, majoritatea persoanele care ma privesc au o reactie, gen"woow, ce ochi rosu". Ma simt foarte prost cand ii vad pe toti minunadu-se de "minunatia" mea. Un sfat, va rog.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| eclipsegirl31 a răspuns:

Si eu am avut conjunctivita. Nu mai am de 3-4 luni si e grozav! la inceput am incercat sa ma dau cu kanamicina dar nu a functionat si apoi am avut ceva probleme cu vederea si m-am dus la medic, care mi-a recomandat ceva si pentru conjunctivita. Mi-a dat niste picaturi numite Proculin, sa imi pun in ochi cate 2 picaturi de 3 ori pe zi timp de doua saptamani,si asta am si facut. Mi-a trecut. initial credeam ca imi va reaparea conjunctivita, dar nu a fost asa. Dupa ce mi-am pus eu picaturile a incercat si mama si a functionat si la ea. Nu cred ca ai nevoie de recomnadare de la medic sa le iei, dar ar fi bine sa consulti unul, pentru ca apoi sa nu intervina alte probleme!

4 răspunsuri:
| anna_6459 explică:

Am consultat medicul.Mi-a dat niste picaturi numite CIPLOX. Abia astept sa-mi treaca si mie, ca nu m-ai rezistsad

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In functie de cauza care o produce, se poate vindecat in 3-4 zile, 3-4 saptamani sau cateva luni. In 6-9 luni doar cea herpetica si cea gonoreica.

| anna_6459 explică:

Sper sa scap de ea cat mai repede.

| SaraAldi a răspuns:

Ceai de albastrele, cu un betisor de ureche dai pe pleoape ca sa intre in ochii, e chiar foarte bun, am folosit si eu. Fata de "Visine" si toate picaturile pe care le recomanda medicii.