| Anonimata345 a întrebat:

Bună,TPU! Sunt răcită de 2 săptămâni... am nasul înfundat și nu pot trage aer cât vreau eu. Multa lume e răcită, dar mie nu îmi trece..am luat și paracetamol, am băut și ceai, am făcut și inhalații și tot nu trece. Oare e posibil sa am polipi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si noi deunde vrei sa stim? Suna ti medicul de familie care te cunoaste ca esti pacienta lui si intreaba l, spune-i ca esti racita si nu iti trece cu nimic, mai ai si alte boli? Ca daca ai diabet si sistemul imunitar este la pămint, orice gripă răceala ai, trece greu si nu te vindeci fara antibiotic, ce varsta ai?

suntserios
| suntserios a răspuns:

In loc sa te tratezi singura si sa ii pui diagnostice ce zici de un consult medical?

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la medic.E posibil sa ai nevoie de antibiotic.Nu lua asa acasa dupa capul tau. Daca era o simpla raceala iti trecea pana acum.

| Freya1 a răspuns:

Trebuie sa mergi la medicul de familie.Iti va da pastilele potrivite și va trece.