| Mari_Elena_2000 a întrebat:

Buna TPU...sunt racita si ma simt foarte rau. Nu pot respira pe nas, iar cand respir pe gura am o durere (ca si cum mi-ar fi pus cineva un bolovan pe piept) si nu o pot face pana la capat ...Am febra si cand respir am atacuri de panica, pur si simplu nu pot respira si incep sa respir extrem de repede...Eu sunt in Italia si aici este Pastele...toate spitalele sunt inchise...iar doctorul de familie ma poate vedea deabea luni
Va rog sa imi spuneti niste tratamente naturiste...si daca stie cineva ce am (nu fumez si nici nu beau)
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum este cu atacul de panica.In cazul in care nu ai cum sa mergi la medic acum, totul se rezuma la autocontrol.Si sa ai pe cineva alaturi de tien, insusi tu sa fii sociabila.Adica sa incerci sa nu te mai gandesti la ce este rau si sa comunici cu cineva drag tie, sau cu oricine este in apropierea ta.

3 răspunsuri:
| floricicafrumusica a răspuns:

Salut...încearcă sa bei niște ceai de menta cu lămâie...

| Mari_Elena_2000 explică:

Va multumesc...am baut ceai de menta cu lamaie si dupa am luat Nurofen...incerc sa ma calmez si sa nu ma mai sperii asa rau!

| BhepGameingYTB a răspuns:

Am mai trecut prin asa ceva. Nu puteam sa respir deloc. Eu am facut asta : Sa-mi dau cu apa calda pe fata (nu fierbinte) si dupa acea sa iau un Nurofen Raceala si Gripa. Dupa aceea, stai in pat si nu te ridica pana nu trec 30min. Nu stiu daca iti va merge, dar mie mi-a functionat. Cu placere! Sper ca te-am ajutat!