| xXWhisperOfLoveXx a întrebat:

happy
Sunt si eu in clasa a 8-a,iar Luni si Miercuri am examenele.
Ma gandeam sa iau Memo Plus,acele pastile care te ajuta sa te gandesti,ajuta la gandire thinking
Si nu stiu sigur, voi ceilalti ati luat? Sunt bune acele pastile? Sa nu mai cheltui banii degeaba

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| whatevernvm a răspuns:

Eu una nu o sa iau nimic.
Sunt constienta ca pot sa gandesc si fara pastile, ciocolata sau altceva. O sa dorm bine, o sa gandesc pozitiv si o sa ma concentrez. Pastilele nu imi dau raspunsurile, tot gandind o sa fac acelasi lucru, fara sa dau banii aiurea.

Bafta la examen!

10 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Eu sunt de parere ca cineva care chiar vrea sa invete oricat de prost ar fi, retine fara pastile din alea de rahat.

| xXWhisperOfLoveXx explică (pentru unknownn):

Nu spun ca eu nu invat la scoala, dar mai mult cu matematica nu o am si ma tem sa nu iau note mici la examene I don't want to see

| unknownn a răspuns (pentru xXWhisperOfLoveXx):

Chiar la matematica ai probleme?straight face
In gimnaziu mi se parea cea mai usoara materie.

| Eღilia62 a răspuns:

Nu stiu daca MemoPlus sunt bune, ca nu le-am incercat, dar eu iau pastile cu Ginkgo Biloba de la farmacia naturista.Sunt ok, nu te fac sa fii un geniu, dar te ajuta cand ai de invatat mai mult intr-un timp scurt, imbunatatind memoria, concentrarea si circulatia la nivelul creierului.

Răspuns utilizator avertizat
| pieptdepuiprajit a răspuns:

Cel mai bine inveti si asa esti sigura pe tine. NU o sa ai emotii.

| Roadiro a răspuns:

Si eu sunt a VIII-a si trebuie sa dau examen...nu te sfatuiesc sa iei aceste pastile deoarece distruge stomacul...eu am luat si dupa aceea am fost la spital cu dureri de stomac,!

Fiecare are anumite reactii adverse...mie asa mi s-a intamplat straight face

| Kerli a răspuns (pentru Roadiro):

Pai daca iei pastile pe stomacul gol (cu siguranta asa ai facut, foarte multi fac aceasta greseala) sigur ca ajungi la spital

| Roadiro a răspuns (pentru Kerli):

Asa este...dar din asta am invatat ca nu trebuie sa iau pastile decat daca este ceva foarte grav! straight face