| Myssteriusthanlife a întrebat:

Buna TPU sunt terminata deci in toamna ma operez de polipi [am 14 ani]
asa si imi e frica de mor va rog spuneti-mi si mie tot ce iti face acolo de cand vii pana cand termina operatia plz dau fundita puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| valentina345 a răspuns:

Calm down big grin, si eu m-am operat de polipii si aveam 9 anilaughing pei te duci aolo, o sa-ti faca o anestezie happy, dupa aia te duce intr-o incapere si iti extrage site,, bilute'' de carne crescuta, care te impiedica sa respiri pe nasbig grin si gata happy Nuti face griji no sa simti nimic happy pentru ca o sa fii anesteziat happy dupa aia o sa adormihappy Succes la operatie, si sa nu-ti fie frica :*

| mikhi222 a răspuns:

Operatia de polipi este poate cea mai simpla operatie din lume.
Acolo doar iti vor extrage niste "capacele" de carne crescute peste tuburile care tranporta aerul la plamani.
Deci nu ai de se sa te temi pentru ca se va intampla nimic grav.
PS: dupa ce te opereaza sa imi spui cum a decurs "operatia".