| benybiro112 a întrebat:

Buna TPU! Sunt un baiat de 22 de ani care are probleme grave de o perioada in zona testiculelor! Nu imi este rusine sa spun asta pentru ca este o treaba serioasa si muncesc si mult. Nu tot timpul am aceasta problema, dar si cand o am, mi-e dusă toata ziua si nu prea pot face multe. Durerea este prima dată jos la testicule și dupa se muta si la spate. Nu stiu ce poate fi, dar de bine nu cred ca este. DAU FUNDA, va rog din suflet sa ma ajutati cu cat mai multe mesaje.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SharpEagle a răspuns:

Ar putea fi o infectie. Sau nu produci suficient testosteron. Ar mai putea fi si de la deshidratare, nu bei suficienta apa. O chestie rara, dar mai poate fi vorba si de anticorpi prezenti in sperma.
Insa, dupa restul simptomelor, eu as merge pe o infectie.
Fa-ti o analiza de spermocultura. Mergi la un laborator, dai o laba mica intr-un recipient (iti dau aia filme p0rno) si iti faci analiza.
Oricare ar fi rezultatul, tot trebuie sa mergi la medic. Daca iese ca ai bacterii acolo, mergi, n-ai ce-i face, pentru tratament. Daca nu iese, tot mergi, ca inseamna ca e alta cauza si trebuie investigat mai adanc. Nu e nici o jena, mai ales ca ii spui ca nu te-ai dus la cucoane pana acum, deci nu ar putea fi boala cu transmitere.

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate fi o durere care se manifestă acolo, dar să fie de la coloană dacă zici că te doare și spatele.

| SharpEagle a răspuns (pentru sadrian46):

Da, @sadrian46, mi-am pus si eu problema la modul similar, insa dupa succesiunea durerii, ar parea ca origineaza din testicul si cand si cand se duce mai sus. Greu de zis... Daca era invers, atunci durerea incepea sus si cobora ulterior in scrot. Nu stiu, e de sapat.

| SharpEagle a răspuns (pentru SharpEagle):

Si-ti mai recomand sa le zici alora sa-ti dea o ecografie la rinichi...

| Țoglă a răspuns:

Nu-i de joacă cu astfel de probleme. Du-te la un urolog.
Consultul e gratis dacă iei trimitere de la medic.

| SharpEagle a răspuns:

Pot fi multe, te-as sfatui sa te duci la medic. Poate fi varicocel, infectie la testicule (epidimita), torsiunea unui testicul (s-a invartit), chiar si o hernie inghinala, tumora testiculara, prostatita cu afectare de ganlioni inghinali si testicule.
Ai avut oreion recent? Ai facut-o cu cineva necunoscut?

| benybiro112 explică (pentru SharpEagle):

Nu am facut sex momentan, dar nici oreion, am avut oreion la 18 ani, dar de atunci deloc

| SharpEagle a răspuns (pentru benybiro112):

Eh, daca ai avut oreion, posibil sa-ti fi afectat si testiculele. Si sa fi inceput simptomele mai tarziu.
De descarcat te mai descarci si tu? Macar la o saptamana...
Durere in spate unde e, la noada fundului? Sau mai sus, in laterale?

Da, iti spun sincer că o mai fac la saptamana daca stii la ce ma refer, dar cateodata si din asta pare sa fie, sper sa nu fie de rau, de exemplu cand nu o fac, e mai bine. dar ca oameni, nu prea putem fara. Poate fi da, din Oreion si ce as putea sa fac? ca la medic imi e rusine daca stii ce zic laughing da, prima data e jos si dupa e si la spate in zona rinichilor

Eu suspectez o prostatita, o infectie a prostatei care sa se fi dus ulterior mai sus, pe rinichi.
Ai (avut) fimoza? Adica, nu ti se trage(a) pielea de pe cap?

Ba, se trage pielea! aici e ok, si legat de sperma totul e perfect! Dar sa mentionam ca nici tot timpul am aceasta problema! doar treptat, dar cand am e oribil.

Auzi, dar ca idee, ce aspect are sperma? E fluida? Sau e mai atoasa, mai groasa, cu "bilute" (de genul silica gel, dar moi, desigur)? Ori poate mai colorata pe alocuri? Cum arata daca ejaculezi intr-un recipient transparent? E translucid lichidul ala mai apos sau e tulbure?

E mai groasa si cu bilute

Ar putea fi o infectie. Sau nu produci suficient testosteron. Ar mai putea fi si de la deshidratare, nu bei suficienta apa. O chestie rara, dar mai poate fi vorba si de anticorpi prezenti in sperma.
Insa, dupa restul simptomelor, eu as merge pe o infectie.
Fa-ti o analiza de spermocultura. Mergi la un laborator, dai o laba mica intr-un recipient (iti dau aia filme p0rno) si iti faci analiza.
Oricare ar fi rezultatul, tot trebuie sa mergi la medic. Daca iese ca ai bacterii acolo, mergi, n-ai ce-i face, pentru tratament. Daca nu iese, tot mergi, ca inseamna ca e alta cauza si trebuie investigat mai adanc. Nu e nici o jena, mai ales ca ii spui ca nu te-ai dus la cucoane pana acum, deci nu ar putea fi boala cu transmitere.