| Urââtaa a întrebat:

Buna tpu.Sunt urata si grasa.Mi-e frica sa fiu in preajma cuiva ca, mi-e frica ca cineva o sa imi zica grasa, balena crying. Si in plus am cosuri pe fata, am nas mare si am guracrying. ajutati-ma va rog frumos. Eu nu as putea sa renunt la nici o mancare facuta in casa ca sa slabesc pentru ca mama zice daca vreau sa slabesc sa mananc orice dar moderat si sa nu mananc dupa ora 6. Si daca scap de cosuri de pe fata nu o sa se vede nasul atat de mare? Cunosc o fata care e ca mine dar are fata frumoasa fara gusa si nas mare crying.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| figaro a răspuns:

Salut,fiecare e frumos in felul lui, iar viata nu se rezuma numa la aspect:P. Cat despre mancare arunca o privire aici http://infographicaday.com/infographic-how-foods-affect-our-bodies/

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca tu esti descurajata din cauza aspectului exterior. Si in plus nu cred ca esti asa urata, pari chiar simpatica. Cati ani ai? In adolescenta, este normal sa mai apara cateva cosuri.
Uite aici niste remedii naturale:
http://www.eva.ro/......40797.html
http://www.tarabaverde.ro/......cosurilor/
http://www.euforia.tv/......21331.html
Uite ce poti incerca ca sa slabesti: http://www.doctor.info.ro/11_sfaturi_ca_sa_slabesti_mai_usor.html
http://incomemagazine.ro/articole/cum-sa-slabesti-3-kg-repede-si-fara-efort
http://www.ziare.com/......le-1088784
Succes :*
(P.S.: Si nu asculta ce zic altii, sunt mai importante cuvintele lor ca fericirea ta? :))

| Urââtaa explică (pentru anonim_4396):

Nu pot renunta la mancare. Macar daca pot slabi facand sport 2 ore 3 mese pe zi mancand orice moderat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. daca vorbesti asa vrei sa te termini psihic!
intr-un chip. daca jumatatea de jos este mai avansata decat cea de sus inseamna ca la nivel spiritual persoana a suferit niste schimbari.
tu simti un gol in tine insati si simti sa il umplii cu hrana, culori, frumusete, diverse lucruri ce tin de simturi.
trebuie sa stingi dorinta, ceea ce se cheama amor fa-ti (legat). sa te detasezi.
ai putea sa te detasezi gandindu-te ca foamea si oboseala sunt indispensabile pentru un om bun. ca te ajuta sa castigi spiritual. pentru ca acum esti atat de slaba de inger!
trebuie sa iti doresti binele absolut, un singur lucru de care are nevoie spiritul tau. rugaciunea e un fel de a calma dorinta, a-ti umple golul cu intelegere si totusi fara sa ai pretentia de a-l umple. nu iti umple golul cu necesitati, da, chiar si necesitati, fizice.
cred totodata ca nu ti-ai descoperit corpul si natura. doua lucruri mari. daca te-ai fi nascut intr-o padure, izolata de oameni ti l-ai fi iubit. dar oamenii sunt mediocri si isi impun niste standarde, chinuindu-i pe ceilalti sunt mai siguri pe ei, deoarece ei insisi sunt niste lasi. trebuie sa-ti arat tablouri ca sa-ti apreciezi feminitatea?
nu iti uri corpul pentru ca e prea gras sau prea slab; uraste-l pentru ca este o inchisoare a carnii si existenta lui este inutila.

| Ironicnαme a răspuns:

Nimeni nu este perfect, crede-mă. Nu ar trebui să te intereseze părerea celorlalţi, pentru că nici ei nu sunt minunaţi sau perfecţi. Dacă te jignesc, ar trebui să le răspunzi cu aceeași monedă, să le găsești vreun defect. Oricum, tu trebuie să fii puternică. Nu te mai gândi că ești urâtă sau grasă pentru că NU ești. Contează mult mai mult ce ai în cap decât aspectul.
De slăbit ai putea slăbi mâncând CÂT vrei tu, însă ceva sănătos. Nu poţi mânca mâncare nesănătoasă gen fast-food, dulciuri, etc, etc. Ci doar legume, salate, fructe, etc.
De coșuri, dacă ești la adoleșcenţă... e cam greu să scapi de ele. Ci doar să le astupi cu un fond de ten, sau eventual să te duci la un dermatolog. Altă soluţie nu aș vedea.

| BlackRockGirl a răspuns:

În primul rând nu te gândi că slăbești pentru cei din jur ci pentru tine! Nu contează ce spun restul. Oricum ai arăta lumea o să te critice! Ai putea fi model tot o să se găsească cineva să comenteze. Si eu eram inainte mai plinuță și mă deranjau cei din jur, dar sincer nu am ținut o cură de labire. Pur si simplu de la sine am inceput să slăbesc am avut niște probleme și erau zile când nu mâncam absolut nimic, am ajuns la spital. Nu-i mai sculta pe restul. Acum am 46 de kg si 1.66 iar acum cei din jur se iau de faptul că sunt prea slabă, au început să se ia până și de faptul că am pielea prea albă. laughing Nu mai vorbesc și de stil sau muzica pe care o ascult. Eu una nu îmi fac prieteni după anumite criterii mai ales dupa aspectul fizic. Dacă mă înțeleg bine cu o persoană, restul nu mai e important.

| ana444 a răspuns:

Buna! Tu sa stii ca orice fata este frumoasa dar tu poti sa slabesti usor! Dar cate kg ai?
In fine nu conteaza si eu sunt grasa dar am 10 ani si 47 kg.Nu trebuie sa iti fie rusine! Uite nu mai manca dulciuri, prajeli, mezeluri, carne grasa! Fa sport! Mananca putin si des(maxim 5 mese pe zi, 3 mese normale si 2 gustari)
Pentru cosuri foloseste o crema hidratanta
Gura si nasul nu conteaza
Apropiete de persoane si ganteste doar atat "nici ei nu sunt perfecti asa ca nu ma interezeaza"
Te pup! sper sa te ajut!

| Florian000 a răspuns (pentru ana444):

Eu am 10 ani si sunt cam inalt ( 1, 59 ) am 45.3 kg SI chiar nu pot spune ca sunt gras

| ana444 a răspuns (pentru Florian000):

Da eu sunt fata am 1.50! dar ma interesa cate kg are fata aceasta! si nu esti gras nici eu nu cred ca la 45.3 kg si 1.59 nu esti gras! in fine nu conteaza.

| Majestyero a răspuns:

Scuza-ma ca iti zic dar ce zici tu este total stupid " vreau sa slabesc dar nu renunt la mancare, mananc orice vreau dar moderat" Nu. Ce spui tu este pentru a te mentine pe cand tu ai nevoie sa slabesti uite... pune mana si fa-ti 3 mese pe zi ( cand te trezesti, la ora 3 si la 6) dimineata mananca cereale (jumatate de bol) sau un iaurt cu fulgi de ovaz, la 3 poti manca ceva facut la gratar sau legume fierte etc iar seara un ceai saucateva fructe. Nu mai manca dulciuri decat 2 cubulete de ciocolata neagra pe saptamana si fa mult mult sport gen abdomene alearga etc. Draga mea intelege ca daca vrei sa te simti bine in pielea ta trebuie sa faci cateva eforturi esti fata si este foarte dificil sa vezi ca alte fete vor avea iubiti frumosi etc si tu sa fi singura pe motivul greutatii tale, cu aspectul se poate rezolva simplu un fond de ten, rimel, gloss si gata i.ati o placa de par schimba garderoba si ia sa vezi ce bine va fi.Eu nu ti.am zis asta pentru frundita si sincer nu vreau funda dar te rog tine cont de sfaturile astea :*