Ma indoiesc ca doctorul o sa raspunda la telefon.
Nu-i profesional sa dea consultatie prin telefon!
Tatal tau trebuie sa mearga la medic, asa cum merge orice om normal, pe picioarele lui sau carat in scaunul cu rotile, daca nu poate.
Se pare ca tatal tau nu pricepe sau nu-i pasa, ca ceea ce are el este destul de grav, daca continua sa bea si sa manance ce nu are voie. Are probabil diabet.
Da bine zis
Detaliaza, te rog. Ar fi o idee sa vorbesti si cu maica-ta. Eventual vorbeste cu el sa divorteze. Fara a avea de ce sa uite, poate o lasa mai usor si cu alcoolul...
O fi guta cine știe...sa bea în continuare ca nu strica...pentru aia de la pompe funebre
''s au sa ii dau mesaj sa ii spun sa il sune pe tata sa il intrebe de piciorul umflat?''
Cand o sa te sune doctorul sa te intrebe de piciorul umflat eu imi tai o mana ))))
Du-te la doctor cu taica-tu ca nu o sa il sune doctorul niciodata, pacientul se cauta la doctor de cand lumea nu invers
Nu mai beti mai oameni buni, am văzut ca și tu bei și furi de rupi vrei sa duci tradiția mai departe nu știu... cred ca are retentie de apa în organism.
E posibil de la inima sau de la ficat sa i se tragă umflatura la picior.
Cel mai probabil dupa descriere ar avea un edem ( acumulare de fluid in tesut) in zona piciorului. Cauza? Poate fi dat de obezitate, diabet, alimentatie nesanatoasa / in special aport crescut de sare. Probleme la inima, consum de alcool si altele...imi pare rau si inteleg ingrijorarea ta. Din pacate nu cred ca il poti ajuta in situatia in care el nu doreste sa fie ajutat. Ar avea nevoie sa isi schime stilul de viata cu unul sanatos. Sa aiba grija la ce mananca, sa faca miscare, sa nu consume alcool si in prealabil sa isi faca si o consultatie la medic ceea ce nu cred ca va face. Succes