Apa plata Devin are un continut scazut de minerale, de aceea este recomandata de societatea romana de pediatrie pentru bebelusi, ai caror rinichi nun pot procesa o cantitate mare de minerale. Deci este recomandata si adultilor care sufera de rinchi. Uite aici certificarea de pe site-ul celor care o importa:http://www.edrinks.ro/apa-plata-devin-in-romania
Medicul tau e un mare bou.cum sa iti spuna ca ai probleme cu rinichii din moment ce el se uita pe geam?
trebuiesc analize facute inainte de a pune diagnostic.
Mergi verifica-te si apoi ia masuri.
Am avut si eu nisip la rinichi, medicul mi a spus ca se face de la alimentatie, de la lapte si carne, sau de la apa insuficienta pentru organism.majoritatea facemnisip la rinichi de'a lungul vietii, naspa e cind se transforma in piatra la rinichi si se ajunge la operatie.sanse sa suferi si tu de acelasi lucru sint mici, nu se transmite genetic asa ceva.apa recomandata e plata, asa auzim mereu, nu?
Tot Devin iti recomand .
eu o consum tocmai pentru ca stiu ca are continut scazut de minerale, e microbiologic pura, iar zona din care provine e protejata ecologic (Devin, muntii Rodopi, Bulgaria).
daca intri pe site-ul bulgaresc al apei vei vedea ca au camere cu ajutorul carora poti sa vezi izvoarele