| MERYE a întrebat:

tatal meu este bolnav la ficat si tine regim.a facut scaun cu sange este o problema grava? este posibila moartea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Scaunu cu sange nu este de la ficat.E dela hemoroizi sau mai grav de la colon.

| pietrean a răspuns:

Bolile de ficat, mai ales ciroza alcoolica, poate provoca sangerari ce sa vad in scaun, iar urina este inchisa la culoare.Sangerarile pot proveni si de la fisuri anale(usturimi si mancarimi in zona anala),hemoroizi netratati,De murit,nu se moare asa dintr-o data,dar in timp se poate intampla sa se agraveze boala, daca nu se tine regim alimentar, sa se evite alcoolul de orice fel, sa se ia medicamentele recomandate de un medic pentru protectia si regenerarea ficatului, evitarea cat mai mult a stresului.Totul depinde de persoana respectiva.Eu am sotul cu ciroza alcoolica si nu vrea sa se invete minte, nici dupa ce a vazut ce a patit fratele lui, mort de ciroza hepatica.

| SunnyDay88 a răspuns:

Da.cum zicea si onasis, scaunul cu sange nu vine de la ficat. sa mearga la gastroenterologie. e destul de grav sa ai scaun cu sange si trebuie sa faca investigatii.