| Rebb00 a întrebat:

Timp de 5 zile am mancat doar lactate si am slabit (inconstient, desi este necesar) 2 kg. Ieri am consumat (ca sa vezi, tot in mod inconstient) cred eu mai bine de 4000 calorii din saminta, sucuri, fructe etc(chestii pe care nici nu bagi de seama sa ajung in stomac). Azi diineata arata ca cele doua kg s-au intors. E posibil?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Nu, un kg are 8000 de kcal. Corpul arde cam 2000-2500 kcal pe zi, daca faci sport arde mai mult. Deci nu ai pus nici macar jumatate de kg.

Daca vrei sa te cantaresti corect, trebuie sa faci 2 lucruri:

- sa te cantaresti dimineata, pe stomacul gol ( ca asa si daca transpiri pierzi 1 kg sau daca bei 2 sticlute de apa, ai 1 kg in plus, etc. )
- sa te cantaresti la 2 saptamani

| Rebb00 explică (pentru Cosmin86):

Multumesc pentru raspuns. Atunci de ce sa arate cantarul cele 2 kg inapoi? Chiar si centimetrii au sosit la loc laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Rebb00):

Cantareste-te dimineata pe stomacul gol, fara sa mananci, fara sa bei nimic si vezi cat arata. Cu 4000 kcal sigur nu ai pus 2 kg, nici macar 0.5 kg nu ai pus.

Centimetrii e posibil sa fi balonata.

Si oricum 2 kg in 5 zile nu cred ca a fost doar grasime, a fost mai mult apa sigur.

Daca vrei sa slabesti sanatos si sa te mentii usor apoi, iti faci un stil de viata ok, cu vreo 4-5 mese pe zi ( mici si dese ), in care iti asiguri tot ce ai nevoie ( in niciun caz doar lactate sau doar fructe si legume ), ultima masa sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare si combini cu un sport ( macar sala daca nu iti place niciun sport, si sala e la fel de eficienta ). In felul asta slabesti sanatos, te mentii si arati si bine.

3 răspunsuri:
| xXxDragosHHHxXx a răspuns:

Da poate fi posibil fiindca fiecare are constructia lui de a pune kg in plus. Iar construcia ta din pacate este una asemanatoare cu a mea, am patit acelasi lucru si sunt baiat. Parerea mea.