Nu, un kg are 8000 de kcal. Corpul arde cam 2000-2500 kcal pe zi, daca faci sport arde mai mult. Deci nu ai pus nici macar jumatate de kg.
Daca vrei sa te cantaresti corect, trebuie sa faci 2 lucruri:
- sa te cantaresti dimineata, pe stomacul gol ( ca asa si daca transpiri pierzi 1 kg sau daca bei 2 sticlute de apa, ai 1 kg in plus, etc. )
- sa te cantaresti la 2 saptamani
Cantareste-te dimineata pe stomacul gol, fara sa mananci, fara sa bei nimic si vezi cat arata. Cu 4000 kcal sigur nu ai pus 2 kg, nici macar 0.5 kg nu ai pus.
Centimetrii e posibil sa fi balonata.
Si oricum 2 kg in 5 zile nu cred ca a fost doar grasime, a fost mai mult apa sigur.
Daca vrei sa slabesti sanatos si sa te mentii usor apoi, iti faci un stil de viata ok, cu vreo 4-5 mese pe zi ( mici si dese ), in care iti asiguri tot ce ai nevoie ( in niciun caz doar lactate sau doar fructe si legume ), ultima masa sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare si combini cu un sport ( macar sala daca nu iti place niciun sport, si sala e la fel de eficienta ). In felul asta slabesti sanatos, te mentii si arati si bine.
Da poate fi posibil fiindca fiecare are constructia lui de a pune kg in plus. Iar construcia ta din pacate este una asemanatoare cu a mea, am patit acelasi lucru si sunt baiat. Parerea mea.