anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am fost operat de hernie si fimoza si as avea cateva intrebari:
1. Mi s-a pus tifon cu rivanol in jurul penisului, dar se prinde de el si cand il scot ustura cam rau... Trebuie sa il pun iar acolo dupa ce urinez sau o las mai "libera"?
2. Ar trebui sa ma dau cu ceva sa nu se infecteze sau cosum doar medicamentele prescrise de medic si stau linistit? happy
2. Doctorul mi-a spus ca nu e nevoie sa tin regim. Totusi, ceilalati colegi de salon, mai "batranei", aveau un regim destul de strict timp de o luna. Ce vroiam sa va intreb, fructe am voie sa mananc? happy
Orice sfat/ajutor mi-ar fi de mare folos. Va multumesc mult! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hevnoraak a răspuns:

1:Nu cred ca situația e la fel dar uite, am fost operat la picior din cauza unei unghii încarnate mi se lipea bandajul ca sa nu mi se lipeasca rau foloseam Betadine Unguent, și ca să desprind bandajul îl îmuiam în apă oxigenată.

1 răspuns:
| Elvina a răspuns:

Toate aceste intrebari ar trebui sa le pui medicului, asa e cel mai bine, nu pe net. El e in masura sa te ajute. Bafta!