| Bubble13 a întrebat:

tocmai mi-a venit menstruatiastraight face Are ceva daca peste vreo ora imi voi face un dus? mentionez ca am 13 ani, ciclu de 2 ani si ca am avut dureri cu 2 zile inainte sa imi vina menstra. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu are nimic. Oricum, in perioada menstrei ca sa menstii organele genitale cat mai curate te speli de 4-5 ori pe zi, deci e ok.

| EmaS a răspuns:

Nu,din contra este importanta igiena corporala.Trebuie doar sa ai grija sa nu fie apa prea fierbinte, deoarece poate sa influenteze fluxul mestrual. Daca ai dureri, poti sa iei o pastila nurofen.

| doctoressa a răspuns:

Buna! Nu este nicio problema, ba mai mult, este chiar indicat sa-ti faci dus. Uite, poti citi mai multe despre igiena necesara pe durata menstruatiei aici: http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/menstruatia/ce-este-menstruatia

| Alyra a răspuns:

Bună! Păi...de ce crezi tu că ar fi vreo problemă? Că nu e o senzaţie foarte plăcută să stai în picioare şi să simţi cum...(ştii ce vreau să zicbatting eyelashes ) e o altă treabă. Sănătate ta nu va avea deloc de suferit dacă faci duş acum, ba din contră. happy Şi cum ţia spus Xlove64:Trebuie să faci baie doar în apă potrivită. happy
Deci...du-te liniştită şi fă un duş.
Îţi urez sănătate!

| Xlove64 a răspuns:

Nu nu are nimic
Dar sa nu faci dus cu apa foarte calda sau fierbinte, deoarece vasele de sang se dilata si va curge mai mult big grin [dar daca se intampla asta nu va fi pentru totdeauna.doar in ziua respectiva]
Asa ca fa dus cu apa potrivita.dar sa nu fie nici rece

| Lynna a răspuns:

Crede-ma ca e bine sa-ti faci dusuri eu am citit asta intr-un ghid al menstruatiei.

| IIIIIIIIIIIII a răspuns:

Nu are nimic. Dar sa faci dus nu baie, adica sa nu stai prea mult cu zona abdominala in apa, pentru ca te va durea mai tare burticakiss

| Diiiaaa a răspuns:

Nu draga mea.
Duşul chiar e recomandat în timpul menstruaţiei ( http://www.calificativ.ro/Igiena_in_timpul_menstruatiei-a19313.html )

Sper că am ajutat:)

| Kaℓi a răspuns:

Mai, dar voi nu aveti o mama, o sora mai mare, o matusa, o vecina cu care sa discutati chestiile astea?
Fa-ti dus draga... mentionez ca nu doresc funda.

| Ziiziii a răspuns:

Nu are nimic...e chiar bine ca nu o sa iti vina asa de tare...fa linistita

| EoFetitza a răspuns:

Nu are nimic daca iti faci dus.De ce ar avea? Din contra, este bine sa faci dus cat mai des ca sa fi curata.

| enverhoxha a răspuns:

Noi speram că fetele fac duş zilnic, indiferent de vârstă şi de ciclu...