| Sorinacio a întrebat:

Tocmai mi-am pus ghips la mana deoarece am fisurat un os al incheieturii si medicul a spus ca pot sa-l dau jos abia dupa 3 saptamani. Ceva sfaturi pentru a se vindeca mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Singurul sfat este sa stai linistit pana ce se vindeca

| 0rlando a răspuns:

Absolut nici un sfat.

| Mihaela1964 a răspuns:

Sa nu faci nimic, nu forta mana in nici un fel. Dupa ce vei scoate gipsul o sa-ti recomande exercitii usoare pentru capatarea mobilitatii.Numai bine.happy

| iubesc a răspuns:

Asculta sfaturile medicului. el stie cel mai bine...

| Leatherleader a răspuns:

Asteapta! In timp o sa se vindece! (insanatosire grabnica)

| DanDenisă a răspuns:

Totul se rezuma la timp. Doar nu o forta. Asta i s`a intamplat unui prieten acum ceva timp. Cu cat stai mai linistita cu atata o sa treaca de la sine. Nu iti ingreunua singura durerea.

| Bajan_Andreea_1980 a răspuns:

Cu timpul se va vindeca, trebuie doar sa stai cuminte, sa nu faci miscari bruste.
Si eu am avut mana in ghips (doctorul mi-a spus ca tot 3 saptamani trebuie sa stau cu ghipsul), am stat in pat, nu faceam miscari bruste sau alte chestii si mi-am scos ghipsul dupa 2 saptamani
Succes!

| Laurentiu_Amzarescu_1997 a răspuns:

Salut! si eu am avut mana rupta acum vreo 3 ani si doctorul m-a pus ca in fiecare dimineata sa rotesc mana(de la incheietura in jos) in apa calda vreo 5-10 minute.dar asta dupa ce am dat jos ghipsu.cat timp este pus nu cred ca este vreo metoda ca sa se vindece mai repede happy