Tocmai mi s-a intors stomacul pe dos cand am vazut ca ai scris "togmai". Nu e scolioza daca zici ca se vede putin, se numeste atitudine scoliotica si poate fi corectata pana se opreste cresterea. Du-te la un medic ortoped. P.S.: invata sa scrii
" C" nu e tocmai lipit de " G" pe tastatura si stiu cum scrieti voi astia din generatia asta
@BGDs: Sa nu iti zic unde sa iti bagi ''PS'' ca mai face si omu greseli de scriere!
Trebuie sa faci gimnastica medicala si se va corecta in timp. Mergi la un fizioterapeut, el iti va spune in ce consta exercitiile si cat timp e nevoie sa le urmezi.
Mie una mi-au fost recomandate exercitii fizice pentru coloana la sala medicala de forta.
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
anonim_4396 întreabă: