| KimHyeSeok a întrebat:

trebuie sa fac o consultatie la Oftalmolog, dar mi-e frica de picaturile alea. Cica voi vedea in ceata dupa ce mi se mareste pupila. Va rog explicati-mi, mi-e frica puppy dog eyes

Vreau sa raspunda doar cei care au trecut prin asa ceva.
FundaVOT! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Disconfortul este minim, este posibil sa nu simti nimic. Nu e cazul sa iti faci griji. http://www.i-medic.ro/boli/oftalmologie

| sparky34 a răspuns:

Nu vei vedea in ceata, te ustura putin si pe urma nu mai ai nimic.

| LadyMelian a răspuns:

O sa vezi in ceata si o sa simti un pic de disconfort dar efectul dispare dupa o ora -doua.

| GGG562852 a răspuns:

Hey,
Daca ai mai fost pana acum la oftalmolog, nu iti va pune picaturi pentru ca din cate stiu eu in acest fel se determina distanta interpupilara.
Daca insa nu ai mai fost, nu ai de ce sa iti faci griji. Vei avea o senzatie de disconfort atata tot. E posibil sa vezi putin in ceata, dar va trece intr-un minut, 2 happy

| AmaliaAmi a răspuns:

Buna! Si eu am fost la oftalmolog si nu stiam ce se va intampla dare da intr-adevar vei vedea in ceata dar nu o perioada lunga de timp vreo cateva minute, dar nu este ceva de care sa te sperii ai sa vezi este totul okey.O sa te amuzi cand ai sa vezi ca ai pupila marita bine nu foarte mult, dar recunosc pe mine m-a bufnit rasul cand m-am vazut.Dar nu este nimic sa zici ca te doare si nu poti suporta nici nu te doare doar ca o sa vezi un pic in ceata dar se duce repede.Si curajjjhappy

| ICHBalexnunu a răspuns:

Da vei vedea in ceata dar nu te doare si nu ti se intampla nimic si nu pre vei mai putea sa ti ochi deschisi afara da la soare adica te va afecta tare lumina dar iti trece intr-o zi!
Nu-i nimic grav serios Funda?