| Jzmn a întrebat:

trebuie sa fac o operatie de deviatie de sept care n-ar costa nimic deoarece am asigurare medicala, dar in acelasi timp as dori daca nu se schimba forma la nas dupa operatie si ramane la fel sa mai lucreze putin la el, acest lucru este posibil sa fie platit tot de Casa de asgiurari?

Mai pe inteles as vrea sa stiu daca a facut cineva operatie de deviatie de sept si si-a modificat si nasul fara sa dea nici un ban acestea fiind platite de CNAS

Scuzati categoria am nevoie de raspuns urgent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se poate, este ilegal si numai intrebarea asta iti poate aduce probleme cu legea. Vei plati operatia estetica, asigurarea de sanatate nu poate fi folosita pentru asa ceva. Gandeste-te ca facand astfel, furi medicamentele unui copilas bolnav de cancer