anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, TPU! Trebuie sa imi extrag 3 dinti permanenti. Maine imi extrag unul, iar dupa o saptamana inca unul si tot asa. Acum 5 zile mi-am pus aparat fix metalic... ortodontul mi-a spus ca ii va extrage pentru ca ii am prea inghesuiti. Ce ziceti sa merg la o alta clinica? (Am 13 ani) Va rog un sfat! Imi e foarte frica!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu fă prostia asta sa scoti 3 dinti buni, ăia daca i ai scos adio, numai cresc trebuie implanturi, nu te lua după dentist e un idiot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o procedura destul de intalnita cu toate ca extractiile de obicei se fac inainte de aplicarea aparatului. Cel mai probabil ti se va sugera acelasi lucru indiferent de ortodont. Nu ai de ce sa iti fie frica, dinti alaturati vor fi trasi usor in acele spatii.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Doctorul știe mai bine. Probabil că având mai mult spațiu, se vor realinia cu ajutorul aparatului. Am mai văzut cazuri, nu e o tragedie. Poți să mergi la alt cabinet pentru o opinie separată.

| Cksihja a răspuns:

Depinde de dinți dacă sunt bolnavi sau îți împiedică masticația.

| StripperRaoul a răspuns:

De extractie ti frica happy la ce ii in ziua de azi crede ma ca am umblat 2 ani la dentist cu lucrari nu extractii care is cele mai usoare si n-am simtit nimic iti da o injectie cu un ac asa de subtire de nici nu l simti cand intra si durerea de la
Injectie ii ca o nu stiu cum sa zic ceva nedureros frica ii mare da durere n-o sa ai