| madalinspy a întrebat:

trebuie sa-mi pun aparat dentar fix miercuri. o sa rada prietenii de mine? ( am 10 ani )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mariuseu12 a răspuns:

La varsta ta colegii sunt rai si nu o sa intarrzie cu comentariile sigur nu o sa fie usor pentru tine dar si cand cresti si dintii ti.s frumosi atunci sa.i vezi pe ai tai colegi care radeau de tine cum roiesc in jurul tau ( in special baietii) big grin[fundita?]

13 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Fii sigur ca o sa rada...sunt niste copii.Dar mai tarziu se vor obisnui cu tine asa happy

| marcela290 a răspuns:

Nu vo intelege ce problema ai nu or sa rada. happy Funda?

| KingJulien a răspuns:

Buna eu port aparat dentar fix de 1 an de zile si am fost operata de 5 ori (probleme) asa ca gandeste-te prima data la tine caci tu il porti asa ca rade tu de ei ca sunt la fel si tu esti specialawinking si pe mine ma faceau seran spit (cum se scrie ) si le-au trecut intr-o saptamana succes

| Kyrie a răspuns:

Cred ca rade TPU de tine laughing

| monallisa a răspuns (pentru Kyrie):

Crezi ce vrei dar gandeste-te cum te-ai simti tu daca ar trebui sa-ti pui aparat dentar. nu e treaba ta si inainte sa mai comentezi priveste in oglinda si ai grija sa nu se sparga

| BluishAngel a răspuns:

O singura chestie: daca iti sunt prieteni adevarati nu rad! Asta e tot ce pot sa iti spun happy

| catosp a răspuns:

Prietenii tai sunt niste idioti daca vor rade, insa lasa-i pe ei cu ale lor, pentru ca niciodata vreun prieten nu-ti va lua durerea daca vei avea probleme cu dantura mai tarziu, lasa-i sa rada pentru ca in final vor rade de ei, tu puneti aparat dentar, si peste cativa ani vei vedea roadele, cand vei avea dantura perfecta si vor veni fetele la tine.ai grija de tine si nu mai baga in seama tot ce spun altii.

| VictorL a răspuns:

Dai incolo de prieteni nu-i baga in seama cind o sa fii mare o sa te razbuni tu pe ei!

| DyDy7432 a răspuns:

Nu ii baga in seama, Mai tarziu, tu o sa ai dintii drepti si frumosi iar ei or sa ii aiba strambi si urati. Lasa-i in pace! Succes!

| Oniiiiiiiiiiiiiiiiiis a răspuns:

De ras s-ar putea sa rada..nu se poate ca nici macar unu sa nu scoata un sunet..Mai ales la inceput o sa fie cam naspa, caci stii cum sunt cu totii...ITI PUI OCHELARI:ARAGAZ CU PATRU OCHI...iti pui aparat dentar:rad de tine si de modul in care vorbesti..tot ce trebuie sa faci e sa nu-i bagi in seama..ai vazut ca si Cristina Ciobanasu are aparat..deci nu e o problema

| monallisa a răspuns:

Daca iti sunt prieteni adevarati nu vor rade, dar daca sunt niste idioti atunci poate o vor face, dar tu nu trebuie sa te simti nasol daca va face vreun cretin comentarii. e ceva normal si oricine ar putea avea nevoie de asta. eu personal nu as rade de tine. e mai bine sa ignori ce spun toti cretinii.

| pleasehelmme a răspuns:

Si eu am 10 ani si am.si cu siguranta ar fi ras...dar eu nu i-am dus la scoala.mai este o varianta.....doar ca nu o sa-ti plac.ai putea sa mergi cu ei la scoala si cine rade inseamna ca nu iti e prieten adevarat.in orice caz, nu trebuie sa faci a doua varianta.te inteleg.

| 26 a răspuns:

Ei creca draga, stai linistita nu ii baga in seama, punele intrebarea ""' daca vei fi in locul meu cum te vei simti cand o sa rada cineva de tine ca porti aparat dentar?"" si vezi ce zice confused