| Miuriel_7546 a întrebat:

Uitaţi că răceala nu uită pe nimeni aşa că pe data de 1 Martie (exact de mărţişor) m-a pălit si pe mine răceala. Am fost la doctor şi a zis că am laringită. Nu am fost la şcoală de marţi până acum. Problema e că eu tuşesc iar mâine am meci de baschet. Mama nu este de acord să mă duc dar tata i+a zis că dacă mă fac bine mă duc. Eu acum mă gândeam ce pot să iau să imi treacă tusea? Dar nu ziceţi medicamente pentru ca deja iau medicamente şi poate mai au şi alt efect. Deci pe scurt nişte metode naturiste. Va mulţumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AngieT a răspuns:

Rifiche neagra happy o scobesti si inauntru pui zahar. va lasa un sirop pe care il bei. e placut la gust + ffff eficient. fa-te bine :*

5 răspunsuri:
| NothingImportant200 a răspuns:

Nu poti sa mergi la meci, chiar daca te simti bine. Si eu am avut laringita spt trecuta si nu am avut voie sa ies din casa pana lunea asta, si sambata trebuia sa imi fac petrecerea pentru ca a fost ziua mea si totusi am renuntat la ea. Stiu ca petrecerea pot sa mi-o fac oricand, dar un meci este unic, eu tot zic ca trebuie sa stai acasa ca sa nu agaravezi laringita!

| Miuriel_7546 explică:

Deci nu se poate sad

| Miuriel_7546 explică:

Acum l-am trimis pe fratemiu să îmi ia ridiche neagră

| Emanuelm a răspuns:

Sirop de brad.

| AngieT a răspuns:

Sper ca acum te simti mai bine happy