| Nestea5000 a întrebat:

Un medic mi-a spus ca trebuie sa consult un psiholog. Am facut doua sedinte, ultima m-a dezamagit foarte tare. Mi-a spus ca eu trebuie sa-mi doresc lucruri materiale MULTE! Si sa nu imi doresc numai note MARI! Este cea mai mare prostie. Ar trebui sa caut un alt psiholog? Cam ce ar trebui sa-i spun? Ca imi doresc 'x' sau ca nu imi place 'aia' sau ca am doua prietene si un baiat pe care il consider prieten. Ca imi place de 'x' sau de 'y'? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| annakarenina a răspuns:

Poate ca ai nevoie de un psiholog, nu te descuraja din aceasta cauza, poate fi de ajutor, si nu te subestima. Nu stiu ceea ce i-ai spus tu acestuia, insa indicatiile sale nu mi se par nici profunde, nici relevante. Ar trebui sa cauti un psiholog foarte buni, caci multi te pot dezorienta mai rau. Insa ceea ce ti-a spus nu cred ca este corect, poate se referea sa nu fi stresat de note, insa a-ti dori sa fii mai materialist nu poate fi un sfat bun. Cand mergi la un psiholog, ar trebui sa ii spui adevarul in ceea ce priveste tot, nu ai de ce sa fii stanjenit de ceva sau sa consideri ca nu are de ce sa te ajute el dintr-un anumit punct de vedere, iar ca tu sa fii sigur ca ai spus tot ceea ce era necesar, analizeaza situatia in profunzime, cauta toate intrebarile si raspunsurile pe care le ai in minte; pot fi momente in care stii intrebarile, dar nu si raspunsurile, si momente in care stii raspunsurile, dar nu si intrebarile, cel putin, nu constient, incearca sa fii sigur ca ai detaliat tot ceea ce ai putut.

4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Prost psiholog, in primul rand este scoala, cariera apoi vin si lucrurile materiale, da-l dracu de hapsan

| WaterDrop a răspuns:

Intrebarea mea ar fi, de ce ai ales sa mergi la un psiholog in primul rand? Ce problema crezi ca ai? Din ce spui tu, probabil ai probleme cu socializarea si te concentrezi prea mult doar pe scoala, iar prin lucruri materiale se refera de fapt la persoane si ca ar trebui sa te distrezi mai mult.

| d3javw a răspuns:

Nu știu ce fel de psiholog ar spune asta, poate a spus-o cu subînțeles sau ceva dar dacă nu iți place de el nu te obliga nimeni să mergi la el happy

| n5075855 a răspuns:

Nu este problema in psiholog problema e in tine psihologu doar tia explicat si ti-a dat sfaturi tu trebuie sa te gindesti la viitorul tau nu doar la note mari!