| yourmind a întrebat:

Uneori mi se intampla ca dimineata sa ma trezesc cu o senzatie de gust dulce in gura. Este ceva in neregula cu asta? Mi se intampla mai ales daca am mancat ceva dulce seara sau in cursul zilei anterioare mult dulce.
Acest simptom poate sa fie cauzat de vreo boala? Senzatia de gust dulce dimineata si uneori greata si neputinta de a mai manca dulce indica vreo afectiune? Ar trebui sa merg la medic? La ce medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Pentru senzatia de dulce sunt multe cauze posibile dupa cum poti sa vezi in acest link:
http://www.healthline.com/health/sweet-taste-in-mouth#causes
Daca problema apare infrecvent, poti sa o ignori. Daca insa o ai aproape regulat, trebuie sa mergi la medic. Incepi cu ORL-istul.

| yourmind explică (pentru SkyPilot):

Multumesc pentru raspuns! Ai putea cumva sa imi recomanzi in limva romana un link? Nu ma prea descurc cu engleza. Este o problema din sfera ORL-ului? Este ceva grav? O am de vreo luna cam la 4 zile. Ar putea fi ceva pe fond digestiv?

| SkyPilot a răspuns (pentru yourmind):

Http://www.medlife.ro/......uzele.html
Cred ca este chiar o traducere "revazuta si adaugita" a variantei in engleza.