anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! Am in ultimul timp cosmaruri si o teama de maorte1Nu stiu de ce? Ce pot sa fac sa nu mai am teamerile aceastea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Gandirea pozitiva este o solutie! inlatura orice gand negativ care iti vine in minte cu ceva frumos, pozitiv! incearca sa te autocontrolezi, sa te gandesti la lucruri frumoase inainte de somn!

| darrio2007 a răspuns:

Probabil ca ai niste necazuri.Si le cam aprofundezi.Incearca sa gandesti pozitiv.Nu lua in seama toate nimicurile.

| onasis1961 a răspuns:

Poate e din cauza stresului mare.Mergi la distractii in drumetii vezi filme de dragoste sau comedii tari.

| Manyna a răspuns:

Dormi cu lumina aprinsa, bea un ceai inainte de culcare si gandeste-te la lucruri frumoase.

| DraudeS a răspuns:

Ai o perioada de anxietate. Banuiesc ca inainte sa dormi, te gandesti la ce cosmaruri vei avea, corect?
1.Gandirea pozitiva
2. Ceai tei, lapte cald
3. Poti incerca de la farmacie un anumit Vagostabyl, bazat 100% pe plante, fara efecte adverse (Destul de scump.)
4. Daca situatia persista, viziteaza un medic psihiatru.

Sanatate!

| Anda_1113 a răspuns:

Raspunsul la acesta intrebare este foarte complex, dar am sa incerc sa rezum.
- Depinde cati ani ai. Daca esti minor(a), vorbeste cu parintii.
- Cauta cauza cosmarurilor/fricii si incearca sa o rationalizezi.Adica daca ai avut o experienta neplacuta, gandeste-te la acea experienta, fa-o trecatoare in mintea ta, gandeste-te la ce poate fi pozitiv in acea experienta(ce ai invatat din ea), si gaseste piloni pozitivi impotriva fricii.Adica gaseste o credinta(religioasa sau nu) care iti da argumente in daramarea fricii.
Asa cum am spus, raspunsul este foarte complex, si am nevoie de mai multe amanunte pentru a te putea ajuta.
Bafta!