anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! stiu ca am mai pus intrebarea, dar chiar nu am avut timp sa merg la medic, sau mai bine zis, bani. deci :acum cateva luni m-a durut capul timp de o saptamana in continuu si foarte tare, cand luam pastile decat imi ameliora durerea putin, in decursul ultimilui an ma durea foarte des, dar atunci a fost cea mai severa criza si acum ma doare des, acum 2 saptamani am fost racita si ma durea capul cand ma aplecam ingrozitor, teribil, nu ma puteam incheia la ghete, mi-a trecut si asta, mai simt ca si cum mi s-ar pune,, junghi, carcel" in cap, mai precis in partea stanga, alte simptome ar fi ca mai am si senzatii de voma indiferent la ce mananc, cateodata ma doare mana dreapta de simt ca imi pica, noaptea cand incerc sa adorm ametesc si simt gatul incordat ca si cum se ridica singur bineinteles cu tot cu cap, insomnii, irascibilitate. in ultima saptamana, m-am simtit cam rau, junghiurile respective au devenit mai severe, am senzatii de ameteala tot mai dese, asa cum am spus, junghiurile se pun mai mult pe partea stanga, se lasa pe gat si dupa aceea pe mana dreapta, de dimineata m-am trezit cu o durere de cap, dar nu ma durea decat in partea din spate, mentionez fapul ca am in familie 2 cazuri de tumori (o ruda a fost diagnosticata de curand, este situata intre crbl si cealalta parte a creerului si alta ruda care a avut-o la ceafa ), parerile voastre, va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayuri):

Multumesc mult pentru sfat, oricum nici eu nu ma las, carceii sunt prezenti in continuare, sa vad cand imi fac timp sa ii spun si sa ii cer totusi o trimitere

| Mayuri a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper sa nu te trateze cu superficialitate, nici un om nu merita asta din partea unui medic. happy

| George00123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Salut ai mai facut ceva