Nu au ce cauta mezelurile: parizer, pateu, cremwursti macar un an in meniul tau. Jumatate din greutatea acestor alimente sunt chimicale toxice pentru ficat. Sunt complet interzise cam un an dupa hepatita, fara nici o exceptie. Inlocuieste-le cu carne fiarta sau inabusita de peste sau vita. Incearca sa nu mananci prea des gratar (maxim de doua ori pe saptamana) fiindca prin parjirea pe gratar rezulta substante toxice, mai bine fa-ti fierturi de legume cu carne (de exemplu mancarica cu legume si carne slaba de vita) sau cartofi, morcovi, telina si carnita puse la cuptor cu apa si condimente.
Far suparare, toate rahaturile ai bagat in tine, exact ce e mai greu de filtrat. Carne de pui fiarta cel mult.Nu ai voie parizer si alte salamuri.gemul este si el plin de zahar, iti dai seam ca la gem se pune jumatate fructe si jumatate zahar. Galustele sunt greu de digerat.Painea proaspata la fel se face coca in stomac.
Vrei regim? Dimineata ceai de galbenele usor indulcit cu miere de albine, la pranz supa de pui. Pireu de cartofi cu pui fiert. Seara ii dai din nou cu ceai, orice fel dar ceai sa fie. Painea la orice masa trebuie coapta.
anonim_4396 întreabă: