| keocr7 a întrebat:

Va adresez aceasta intrebare pentru ca am o problema foarte grava, dupa parerea mea. Totul a inceput acum cateva luni (cam acum 2-3 luni),cand mi-a sarit in ochiul stang un obiect (o pietricica) in viteza.M-a durut putin iar mai tarziu, am observat 2 puncte negre care se deplasau continuu pe ochiul stang. Nu prea am luat in serios iar incet-incet, am observat si alte chestii de acest gen la ambii ochi : scame,puncte negre si albe, un fel de "viermisori albi" etc.
Acest lucru ma afecteaza foarte mult incat cred ca viitorul imi este compromis sad
Tin sa mentionez ca am 18 ani,am fost si la consult oftamologic si am luat si diverse tratamente dar in zadar.
Ce pot sa fac? Mai am vreo sansa sa vad din nou bine vreodata? Va rog mult sa-mi raspundeti, chiar sunt foarte disperat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Mergi la un spital BUN sau la un doctor scump, altfel, asa e, e foarte grav, nu vreau sa te sperii dar e posibil sa orbesti. Nu conteaza cat costa, trebuie sa te repare.

| keocr7 explică (pentru valentingb):

Unde ar fi o recomandare buna si mai accesibila? Nu pot spune ca am o situatie financiara extraordinara sad

| valentingb a răspuns (pentru keocr7):

Astigmatismul nu e asa grav, si daca tratamentul a fost efectuat, complet si cum a fost recomandat, e clar ca trebuie altul. Daca esti din Moldova, mergi la Iasi, sau daca esti din Ardeal, mergi la TG Mures, sau Cluj, intelegi ideea. Sau macar la cel mai bun doctor oftalmolog din zona, afli care-i ala intreband imprejur, pe la unu'-altu', si pe la doctorul de familie.

| vangaelis a răspuns:

Ce au zis la oftalmologie ca ar fi?

| keocr7 explică (pentru vangaelis):

Mi s-a zis ca am astigmatism miopic -0.55 si trebuie sa port ochelari cat despre puncte, doar un tratament.

| keocr7 explică:

Vreo sugestie? straight face