Buna,Alexa! sigur abigdalidele nu ti s-au umflat de la struguri probabil e de la apa rece. cumapara-ti de la farmacie septogal este o pastila de supt pentru gat care contine penicilina V, insa nu e amara decat foarte putin.este foarte buna cu ea sigur iti va trece si fa-ti ceai de musetel si bea fierbinte. sper ca ti-am fost de ajutor insonatosire grabnica si da e posibil si de la curentul de pe tren
De la strugurii nespalati nu puteau sa ti se umfle amigdalitele, daca doamne fereste orau stropiti puteai sa faci intoxicatie.
Cel mai sigur de la apa rece din fantana. Eu stiu ca atunci cand ma durea gatul sau aveam amigdalitele umflate beam ceaiuri, si cateodata seara, mama taia felii de cartofi si ii punea pe gat in zone amigdalitelor apoi imi lega un fular la gat ca sa nu cada feliile de cartofi. Poti sa incerci si tu
Oricum va trebui sa margi la doctor pentru ca doar niste analize amanuntite iti pot da verdictul cauzei. Pana atunci te invat un leac babesc la care eu recurg mereu atunci cand am rosu in gat. Iti trebuie un ou crud de la care vei folosi decat galbenusul, pe care ilamesteci bine cu 2 lingurite de zahar, pana se deschide la culoare. Apoi adaugi 1-2 lingurite de miere si cateva picaturi de zeama de lamaie si amesteci pana se omogenizeaza (este fffff bun la gust). mananci tot inainte de culcare sata ca sa nu mai fii nevoita sa mai bei apa pentru ca va trebui sa te abtii. Dimineata va fi mult mai bine. Sa repeti pasul 2-3 seri. Sper sa mearga si la tine.
Buna Alexa. Daca bunicii tai nu au stropit via cu ceva solutii, atunci sigur e de la apa rece, si poate are o pate din vina si curentul Poate ti s-au umflat amigdalele, si atunci trebuie sa-ti faca operatie, adica sa ti le scoata. Daca vezi ca in cateva zile nu iti trece cu medicamente, eu zic sa vorbesti cu mama ta si sa mergeti totusi la un medic, sau la urgente.
Poi ia gandeste-te apa rece+curentul din tren +struguri au dus la amigdalite un sfat roag-o pe mama ta sa iti bage degetul in gat si sa apese pe amigdalita la mine a mers si sau desumflat.
cristynaGoldenRose întreabă: