Eram acum cativa ani la mare si probabil am mancat ceva stricat sau cine-stie ce prostie si oi fi prins vreo bacterie. Stateam cu mama, prietenul meu si doi prieteni de-ai nostri la masa si m-a luat, pe nepusa masa. Primul loc si cel mai apropiat a fost un hotel de 5 stele. Am intrat in forta, i-am dat pe toti la o parte, am intrat in prima toaleta si... de aici intelegi povestea.
O colega de munca a luat-o cat era in Ratb, a coborat si s-a dus la prima ghena de gunoi si s-a bagat in ea.
Fii pe pace, lucruri de genul asta se intampla, nu-ti mai face griji ca si grijile iti provoaca agitatia acidului din stomac. Daca e sa se intample, du-te calm/a pana la o toaleta si asta e.
Shit happens. Nu renunta la o seara minunata cu prietenii tai pentru un...cacat.
Buna seara! Nu trebuie sa te alertezi, trebuie sa fii mai atent la ce consumi si la combinarea alimentelor si lichidelor. Cand mai ai situatii de acest gen, gandeste-te la ce-ai mancat si ce te-a deranjat la stomac, ca sa stii ce sa eviti pe viitor. Cred ca fiecaruia i-a fost dat sa aiba cel putin o experienta de genul acesta. Bafta!
Dacă ai problema asta de mai mult timp, du-te la doctor. Se poate sa ai ceva, sa iei tratament corespunzător și sa treacă. Dacă ți s-a întâmplat doar o data, sau de doua ori, nu te mai gândi, nu te stresa singur/a. Gândește-te la altceva.
Incearca si ai sa te convingi ca nu ti se va intampla ceva rau. Asa treci peste frica.