17 ani are prietena lui si a ramas insarcinata dupa o poveste mai urata imi pare rau pentru ea Sorine
Ai început frumos cu mulțumirile de-aceia n-o să fiu prea rău. Acum serios frate, tu n-ai auzit de cratime? Invață să scrii, te faci de râs. Baftă cu problemele.
Nu il are cu mine tocmai asta scria in intrrebarea anterioara
Ce varsta ai, si de ce te complici atat cu copilul altuia? daca aia a fost cum a fost. de ce sa iti strici tu viata? nu sunt de acord cu avortul, daca maica-mea nu sar fii opus avortului, eu nu as mai fii existat.
Fii alături de ea, are nevoie de un bărbat langa ea care sa o sprijine. trebuie sa iti asumi ce ai facut cu ea. Avortul este un pacat foarte mare, sufletul acelui copil nenăscut si nebotezat nu o sa ajunga in rai. Fii alături de ea pe toata perioada sarcinii si creste acel copil.
Stai putin voi nu v-ati uitat la prima mea intrebare cititi prima intrebare copilul nu e al meu
Nu ai precizat cati ani are. Daca are peste 16 ani cred ca poate face avort fara acordul unui parinte, tutore, etc.
Are 17 si copilul e rezultatul ca a foat molestata
Prietena mea sau cine?
17 ani are prietena lui si a ramas insarcinata dupa o poveste mai urata imi pare rau pentru ea Sorine